İsmail Kartal Batshuayi’yi unuttu dedi Fenerbahçe camiası şok geçirdi!

İsmail Kartal Batshuayi’yi unuttu dedi Fenerbahçe camiası şok geçirdi!

(FB Son Dakika Haberleri) UEFA Konferans Ligi çeyrek final ilk maçında Olympiakos karşısında 3-0 geriye düşmesine rağmen Tadic ve İrfan Can Kahveci'nin golleriyle tur umudunu Kadıköy'e taşıyan Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın oynattığı futbol ve oyuncu tercihleri adeta topa tutuldu.

Olympiakos-Fenerbahçe maçından sonra SkySpor kanalında yaptığı açıklamalarla İsmail Kartal'ı sert bir dille eleştirdiği görülen Batuhan Karadeniz, 'Fenerbahçe şampiyon olsa bile İsmail Kartal ile yollarını ayırması gerek' ifadelerini kullandı. İşte Karadeniz'in değerlendirmeleri...

SÜPER KUPA MAÇINA ÇIKMADIN YILDIZLARI NEDEN YANINDA OTURTUYORSUN?

İsmail Kartal Süper Kupa maçına gitmedi, Olympiakos karşısında 3 tane oyuncusunu dinlendirdi, ya bunlar futbolcu değil mi ne zaman oynayacak bu adamlar? Bu futbolcular neden para alıyorlar? Oynasınlar diye, sen ne yapıyorsun, 3 tane yıldızı (Fred, Ferdi, İsmail) yanında oturtuyorsun.

gk6khsywkaaoezo-001.jpg

FENERBAHÇE'DE YILDIZ FUTBOLCULARIN DOĞAÇLAMA OYUNU VAR

İsmail Kartal'a 3 tane koyun teslim edin 2 tanesini kaybeder geri gelir. İsmail Kartal Süper Lig'de 3 büyükleri çalıştırabilecek kapasitede bir teknik direktör değil. Olympiakos maçından sonra 'Ben Fatih Karagümrük'ü düşünüyorum' diyor, İsmail Kartal resmen skandal bir hoca! İsmail Kartal geldiğinden beri takıma ne kattı? Ne taktik var, ne duran top organizasyonu var hiçbir şey yok. Fenerbahçe sezon başından beri yıldız futbolcuların ayağına bakıp oyun oynuyor. Fenerbahçe kara düzen futbolu oynuyor.

ALİ KOÇ İSMAİL KARTAL'I GÖNDERMELİ

Livakovic enteresan bir gol yiyor, Çağlar ayağındaki topu rakibe veriyor, Szymanski ilginç ilginç gol kaçırıyor, neden? Oyuncular futbol oynamak istiyor ama yönetim olsun teknik heyet olsun bu futbolcuları saha dışına çekmeye çalışıyor. Şu mağlubiyetten sonra da ortaya çıktı ki Ali Koç şampiyon olsa da olmasa da İsmail Kartal'ı takımdan göndermeli. Olympiakos'un kadrosu kötü bir kadro, üç kez şut atamayacak takım 3 gol attı. İsmail Kartal'ın elindeki kadro değeri 500 milyon euro. Senin sonradan oyuna giren oyuncun Bonucci. Olympiakos'un karşısına Eyüpspor çıksın Eyüp bunları yener. Maçtan sonra hocanın kalkıp Fatih Karagümrük maçını düşünüyoruz demesi normal, çünkü Karagümrük, Olympiakos'tan iyi bir takım.

gk5-7cdwkaad-f2-001.jpg

İSMAİL KARTAL BATSHUAYİ'Yİ SAHAYA ALMAYI UNUTTU!

İsmail Kartal Batshuayi'yi oyuna almayı unuttu, hoca stresten Batshuayi'yi almayı unuttu, unutmadıysa namerdim. İsmail Kartal oyuncuları çalıştırmayı bilmiyor, antrenman bilimini bilmiyor, sezon başından beri Fred'in sırtına bindi kariyerinde fazla sakatlık yaşamamış futbolcu sakatlıktan kurtulamıyor. Devre arasında Krunic'i istedi, oyuncunun hali ortada.

gk5-8etwgaaurrf.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN