İsmail Kartal canlı yayında Aziz Yıldırım'ı hedef aldı! 'Allah'a havale ediyorum...'

İsmail Kartal canlı yayında Aziz Yıldırım'ı hedef aldı! 'Allah'a havale ediyorum...'

Dün akşam deplasmanda konuk olduğu Galatasaray'ı mağlup ederek şampiyonluk şansını son maça bırakan Fenerbahçe'de İsmail Kartal, maçın ardından Aziz Yıldırım'ı hedef alan açıklamalara imza attı.

Dün akşam deplasmanda konuk olduğu Galatasaray'ı 0-1 mağlup eden Fenerbahçe'de İsmail Kartal, karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamalarda sarı-lacivertli ekibin eski başkanı olan ve haziran ayında yapılacak seçimlerde Ali Koç ile başkanlık için yarışacak olan Aziz Yıldırım'ı hedef aldı.

2013-2014 sezonundan bu yana hasret kaldığı şampiyonluğa bu sezon sonunda ulaşmayı hedefleyen Fenerbahçe, dün akşam deplasmanda konuk olduğu Galatasaray'ı 0-1 mağlup ederek şampiyonluk şansını son maça taşıdı. Kanarya'nın tecrübeli teknik adamı İsmail Kartal, maçın ardından Aziz Yıldırım'ı hedef alan açıklamalara imza attı.

"ALLAH'A HAVALE EDİYORUM"

Aziz Yıldırım'ın seçimden zaferle ayrılması halinde takımın başına Mourinho'yu getireceğini açıklamasına tepki gösteren Kartal, açıklamasında şunları söyledi:

"Bütün taraftarlar şampiyonluk maçımıza gelsinler. Devre arasında oyuncularıma 'Şampiyon olacağız, ben inancımı kaybetmedim' dedim. Seçimlerle ilgili hocalar geldi gitti, oyuncularım demoralize oldu, biz olmadık. Farklı organizasyonlarla oyuncularımın motivasyonunu yükseltmeye çalıştık. Bunu yapanları Allah'a havale ediyorum. Bir derbi öncesinde hocayla anlaşmalar, açıklamalar Fenerbahçelilere yakışmaz."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN