İsmail Kartal skandalı! Şampiyonluk yarışında 7 yıldızı göz göre göre sakatlamış

İsmail Kartal skandalı! Şampiyonluk yarışında 7 yıldızı göz göre göre sakatlamış

Süper Lig'in 31. haftasında Adana Demirspor'u 4-2 yenen Fenerbahçe'de 3 puan sevinci yaşanıyor. 90 dakikanın ardından Sports Digitale kanalında çok önemli açıklamalarda bulunan Serhat Akın, sakat futbolculara değinirken Akın'ın 'Şampiyonluk yolunda bu kadar sakat oyuncunun olması skandaldır' sözleri bir hayli ilgi uyandırdı.

Adana Demirspor'u Djiku, Dzeko, Tadic ve Serdar Dursun'la deviren Fenerbahçe'de sakat futbolcuların fazlalığı camiayı bir hayli endişelendiriyor. 4-2'lik maçın ardından yaptığı açıklamalarla bomba etkisi yaratan Serhat Akın, İsmail Kartal'ı eleştirirken, eski milli futbolcunun 'Eğer 7 hafta kala sen bu oyunculara çift antrenman yaptırıyorsan bu skandaldır' sözleri oldukça dikkat çekti... İşe Serhat Akın'ın değerlendirmeleri...

LİVAKOVİC'İN DURMASININ ANLAMI YOK

Livakovic Trabzonspor maçında yumruk yedi, yüzü kanlar içinde kaldı başına her şey geldi Livakovic'i anlıyorum ama bence Livakovic'in kadroda durmasının bir anlamı yok. Oyuncu yumruk yedi diye zorla o futbolcuya forma giydiremezsiniz. Şampiyonluk yarışında Livakovic'in olmaması büyük bir eksiklik, İrfan Can asla Livakovic'in yerini dolduramaz. Tamam heyecanlı, ateşli bir kaleci ama İrfan Can'dan 1. kaleci olmaz.

sakat.jpg

Fenerbahçe'de ciddi bir sakatlık problemi var. Fred, Çağlar Söyüncü, Cengiz Ünder, King, İsmail Yüksek, Mert Hakan, Serdar Aziz, Batshuayi... Fenerbahçe'nin elinde sadece bir silahı kaldı o da Süper Lig şampiyonluğu, çünkü Süper Kupa Galatasaray'a hediye edildi artık. O zaman bu kadar sakat vermemelisin. Şampiyonluk yarışında oyunculara çift idman yaptırırsan bunun adı skandaldır. Fenerbahçe'nin hata yapma şansı yok, Galatasaray gibi değil.

Fenerbahçe'nin illa şampiyonluktan mı olması lazım bu sakatlık problemlerini atlatmak için. Galatasaray'da sakatlar iyileşti Fenerbahçe'de tam 7 sakat var.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN