İsmail Kartal'dan kafa karıştıran açıklama! 'Kafa yoracak değilim...'

İsmail Kartal'dan kafa karıştıran açıklama! 'Kafa yoracak değilim...'

Sarı-lacivertli ekipteki geleceği tartışma konusu olan İsmail Kartal, bu akşam oynanan Kayserispor karşılaşmasının ardından kafa karıştıran açıklamalara imza attı.

Trendyol Süper Lig'in 36. hafta karşılaşmasında evinde ağırladığı Kayserispor'u 3-0 mağlup ederek şampiyonluk ihtimalini sürdüren Fenerbahçe'de İsmail Kartal, kafa karıştıran açıklamalara imza attı.

2013-2014 sezonundan bu yana hasret kaldığı Süper Lig şampiyonluğuna bu sezon sonunda ulaşmayı hedefleyen Fenerbahçe, evinde konuk ettiği Kayserispor'u mağlup ederek puanını 93'e yükseltti. Kanarya'nn tecrübeli teknik adamı İsmail Kartal, karşılaşmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayarak kafa karıştıran açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe hakkında bir planının olmadığını vurgulayan Kartal, "Kendimle ilgili planım yok. Ben Fenerbahçeliyim. 'Gel' dediler geldim, 'Git' dediler gittim. Herhangi bir şekilde kalma gitme planım yok. Bunları konuşmanın zamanı ve yeri değil. Fenerbahçe'de her zaman herkese kapı açıktır. Bu konularla kafamı yoracak değilim. Hafta sonu oynanacak maçı düşünüyorum"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN