İsmail Kartal'ı bitiren 3 yıldızı açıkladı: Kent, Szymanski ve Batshuayi takımı sabote ettiler

İsmail Kartal'ı bitiren 3 yıldızı açıkladı: Kent, Szymanski ve Batshuayi takımı sabote ettiler

Fenerbahçe-Union Saint-Gilloise maçından sonra Batshuayi, Szymanski ve Ryan Kent'i topa tutan Batuhan Karadeniz, İsmail Kartal hakkında 'Hocanın bir oyun planı, sistemi yok yıldızlar oynuyor Fenerbahçe kazanıyor' ifadelerini kullandı.

UEFA Konferans Ligi son 16 turunda Belçika ekibi Union Saint-Gilloise'ye 1-0 kaybetmesine rağmen çeyrek finale kalan Fenerbahçe'de bazı futbolcuları performansları sınıfta kaldı. İşte 90 dakikanın ardından Batuhan Karadeniz'in yorumları...

BU RYAN KENT NASIL OYNADI?

Fenerbahçe'de hiçbir futbolcunun bugünkü maçta aklı yoktu, herkesin aklında Trabzonspor maçı vardı ama bu kadar da boşlanmaz. İsmail Kartal, bize Ryan Kent'i izletmek zorunda değilsin, bu nasıl futbolcu hocam Allah aşkına! Biz neden bu akşam Ryan Kent'i izledik?

BATSHUAYİ MAÇI SABOTE ETTİ

Ryan Kent'i görünce Djiku'nun emeklerine yazık değil mi? Adam korner bayrağında çalım bile atıyordu. Batshuayi'ye bakıyorum maçı sabote etsen bu kadar edemezsin. Bireysel hatadan 2. golü yeseydin ne olacaktı bu maç? Allah korusun. Fenerbahçe'nin bu maça hazırlanmadığı İrfan Can'ın daha 2. dakikadaki top kaybından belli oluyordu.

SZYMANSKİ NE OLDU SANA?

Fenerbahçe'de gelmeyen kupalardan dolayı inanılmaz bir stres var. Szymanski kız arkadaşından mı ayrıldı ne oldu? Ne oldu bu Szymanski'ye? Szymanski bir kenarda dursun Ryan Kent bitmiş. Bir kanat oyuncusu bir tane adam geçmez, bir tane sprint atmaz mı kabus gibi. Ryan Kent bu ülkede futbolu unutmuş. Kent'in Süper Lig kadrosuna neden yazılmadığı belli oldu.

İSMAİL KARTAL'IN OYUN SİSTEMİ YOK

İsmail Kartal'ın bir oyun planı sistemi yok Fenerbahçe'de skor yıldız futbolcuların ayaklarına bakarak geliyor. Szymanki, Batshuayi, İrfan Can, Dzeko olmayınca oyun da ortada olmuyor. Szymanski 10 haftadır geriye gidiyor oyuncu galiba İstanbul'un cafelerini, restoranlarının yerini öğrendi. Tadic sonrada oyuna girdi, kolay kolay top kaybetmeyen Tadic kısa sürede 6-7 tane top kaybıyla oynadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN