İsmail Yüksek'ten kötü haber

İsmail Yüksek'ten kötü haber

Beşiktaş derbisinde yaşadığı sakatlık nedeniyle sezonu kapatan İsmail Yüksek'ten bir kötü haber daha geldi. Yıldız futbolcunun EURO 2024'ü de kaçırma ihtimali bulunuyor.

Trendyol Süper Lig'de Galatasaray ile şampiyonluk yarışı veren Fenerbahçe, ezeli rakibinin 4 puan arkasında yer alıyor. Mutlu sona ulaşmak için Galatasaray'ın puan kaybetmesini bekleyen Fenerbahçe'de, Beşiktaş derbisinin galibiyet sevinci yaşanamadı. Dev derbinin 19. dakikasında sakatlanarak oyundan alınan İsmail Yüksek'in, 4-6 hafta sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.

Resim

Hürriyet'in haberine göre; bu sezon gösterdiği performansla A Milli Takım'a kadar yükselen yıldız orta saha oyuncusunun EURO 2024'ü kaçırma ihtimali bulunuyor. Türkiye A Milli Futbol Takımı, 14 Haziran-14 Temmuz tarihleri arasında Almanya'da düzenlenecek EURO 2024'te Portekiz, Gürcistan ve Çekya ile mücadele edecek.

Bu sezon 47 karşılaşmada görev alan İsmail Yüksek, takımına 1 gol 6 asistlik katkı sundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN