İspanyol yıldız Rodri'den tarihe geçen performans

İspanyol yıldız Rodri'den tarihe geçen performans

Pep Guardiola liderliğindeki Manchester City hem ligde hem de UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yoluna emin adımlarla devam ediyor. City'nin bu başarısındaki en büyük pay sahibi ise şüphesiz Rodri oldu. İspanyol yıldız akılalmaz bir istatistiğe imza attı.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

Dünyanın en iyi teknik direktörü olarak gösterilen Pep Guardiola'nın çalıştırdığı Manchester City, İngiltere Premier Lig ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yoluna doludizgin devam ediyor. Avrupa futbolunu son yıllarda domine eden City, bu sezonki başarısında Rodri'ye çok şey borçlu.

Pep Guardiola'nın orta sahayı emanet ettiği Rodri, akılalmaz bir istatistiğin altına imzasını attı. Rodri, tüm kulvarlarda üst üste oynadığı 59 karşılaşmada da yenilgi yaşamayarak Premier Lig tarihindeki en uzun yenilmezlik serisine sahip oyuncu oldu. Önceki lig rekoru, 58 maç üst üste yenilgi yaşamayan Chelseali futbolcu Ricardo Carvalho'ya aitti.

Bu sezon 34 resmi maçta City formasını sırtına geçiren Rodri, 7 gol atıp, 9 da asiste imza atmayı başardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN