İstanbulspor'da Fatih 'Sultan' Tekke mucizesi: Üst üste üçüncü zafer

İstanbulspor'da Fatih 'Sultan' Tekke mucizesi: Üst üste üçüncü zafer

Spor Toto Süper Lig'in 25. hafta karşılaşmasında evinde Sivasspor'u ağırlayan Fatih Tekke yönetimindeki İstanbulspor, rakibini 3-0 ile geçerek kümede kalma yolunda önemli bir galibiyet elde etti.

Trabzonspor'un efsane ismi 'Sultan' lakaplı Fatih Tekke yönetimindeki İstanbulspor, evinde ağırladığı Sivasspor'u 3-0 ile geçerek Süper Lig'de kalma yolunda kritik bir galibiyet elde etti. Sırasıyla Konyaspor ve Alanyaspor'u mağlup eden İstanbulspor, bugün de Sivasspor karşısında üç puana ulaşarak bu sezon ilk kez üst üste üçüncü galibiyetini kazandı.

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında evinde Sivasspor'u ağırlayan Fatih Tekke yönetimindeki İstanbulspor, rakibini 3-0 mağlup ederek Süper Lig'de kalma yolunda kritik bir galibiyet elde etti.

Konyaspor ve Alanyaspor'un Sivassporu'u da mağlup eden İstanbulspor, bu sezon ilk kez üst üste üçüncü galibiyetini kazandı. İstanbul ekibi böylece puanını 24'e yükselterek kümede kalma yolunda önemli bir zafer elde etti.

Süper Lig'in 10. haftasında Antalyaspor karşısında alınan 2-1'lik mağlubiyetin ardından Trabzonspor'un efsane ismi 'Sultan' lakaplı Fatih Tekke'yi göreve getiren İstanbulspor, tecrübeli teknik adam yönetimindeki 13. karşılaşmada 5. galibiyetini elde etti.

Fatih Tekke göreve gelmeden önce 10 karşılaşmada 2 galibiyet 2 beraberlik ve 6 mağlubiyet ile yalnızca 8 puan toplayan ve 18. sırada yer alan İstanbulspor, bugün evinde ağırladığı Sivasspor'u 2-1 mağlup ederek puanını 24'e yükseltti. İstanbul ekibi, Alanyaspor karşısında aldığı galibiyetle 16. sıraya yükseldi.

İstanbulspor Teknik Direktörü Fatih Tekke'den Abdullah Avcı'ya destek

BU SEZON İLK KEZ ÜST ÜSTE ÜÇÜNCÜ ZAFERİNİ KAZANDI

Süper Lig'in 12. haftasındaki Fenerbahçe maçından önce Osman Zeki Korkmaz ile yollarını ayırarak Fatih Tekke'yi takımın başına getiren İstanbulspor, o tarihten bu yana Süper Lig'de Fatih Tekke yönetiminde 13 maça çıktı.

Sarı-siyahlı ekip başarılı teknik adam yönetiminde büyük bir mucizeye imza atarak söz konusu karşılaşmalarda 5 galibiyet ve 1 beraberlik alarak 13 puan topladı.

Geçen hafta evinde Alanyaspor'u 2-1 ile geçen İstanbulspor, bugün ise evinde ağırladığı Sivasspor'u 3-0 ile geçerek bu sezon ilk kez üst üste üçüncü galibiyetini kazandı. İstanbul ekibi gelecek hafta evinde Beşiktaş'ın konuğu olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN