İtalyan basını duyurdu: Galatasaray İtalyan teknik adamla görüşecek

İtalyan basını duyurdu: Galatasaray İtalyan teknik adamla görüşecek

İspanyol teknik adam Domenec Torrent ile yolları ayırmanın planlarını yapan Galatasaray, teknik direktör konusunda arayışlarını sürdürüyor. İtalyan basınında yer alan haberlere göre sarı-kırmızılı takım teknik direktör konusunu İtalya'da çözüme kavuşturmak istiyor.

Dursun Özbek'in ikinci defa başkanlık koltuğuna oturmasıyla gelecek sezon şampiyonluğu hedefleyen Galatasaray İspanyol teknik adam Domenec Torrent ile yolları ayırmanın planlarını yapıyor. Sarı-kırmızılı ekip Torrent'in yerine getireceği ismi İtalya'da buldu

Sky Sports muhabiri İtalyan Gianluca Di Marzio, Galatasaray'ın Roberto Donadoni ile ilgilendiğini öne sürdü.

Di Marzio'nun haberine göre; Galatasaray Sportif Direktörü Sensibile, teknik direktörlük görevi için Roberto Donadoni ile görüşecek.

do.jpgRoberto Donadoni

ROBERTO DONADONİ KİMDİR?

9 Eylül 1963'te Cisano Bergamasco'da doğan Roberto Donadoni eski milli futbolcudur. Futbolculuk kariyerinde Atalanta, Milan, Al Ittihad ve New York MetroStars forması giydi. Donadoni Milan'da önemli başarılara imza attı. İtalyan eski futbolcu, kırmızı-siyahlılarda Şampiyonlar Ligi dahil olmak üzere 18 kupa kazandı.

2000 yılında futbolculuk kariyerini sonlandıran Roberto Donadoni, ilk teknik direktörlük deneyimini 2001 yılında Citta di Lecco ile yaşadı. Donadoni daha sonra Livorno, Genoa, İtalya Milli Takımı, Napoli, Cagliari, Bologna ve Shenzhen FC'de görev aldı.

Roberto Donadoni 11 Ağustos 2020'den beri boşta bulunuyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN