Dursun Özbek teknik direktör için tarih verdi

Dursun Özbek teknik direktör için tarih verdi

Galatasaray'da ikince kez başkanlığa seçilen Dursun Özbek, Ankara'da Anıtkabir'i ziyaret etti. Torrent ile yolları ayırmanın planlarını yapan sarı-kırmızılı ekibin başkanı yeni teknik direktörün ne zaman açıklanacağına dair tarih verdi.

Geçtiğimiz hafta Eşref Hamamcıoğlu ile girdiği yarışı kazanarak Galatasaray'da ikinci kez başkanlığa seçilen Dursun Özbek, Ankara'ya giderek Anıtkabir'i ziyaret etti.

Anıtkabir ziyareti sırasında açıklamalarda bulunan Başkan Özbek, yeni teknik direktörün ne zaman açıklanacağına dair tarih vererek "Teknik direktör konusu önümüzdeki hafta belli olur." diye konuştu.

İtalyan basınından Gianluca Di Marzio Bir süredir teknik adam arayışlarını sürdüren Galatasaray'ın sportif direktörü Pasquale Sensibile'nin İtalyan teknik direktör Roberto Donadoni ile görüşeceğini yazdı. Haberde İtalyan sportif direktörün Donadoni ile anlaşılması için ısrar ettiğini ve İtalyan teknik direktörün Galatasaray için en güçlü aday olduğu belirtildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN