Yıllar süren tazminat davası sonuçlandı: Ribery'den Galatasaray'a kötü haber

Yıllar süren tazminat davası sonuçlandı: Ribery'den Galatasaray'a kötü haber

Dursun Özbek yönetiminde gelecek sezonun planlarını yapmaya çalışan Galatasaray'a Ribery'den kötü haber geldi. Bir süredir Fransız yıldız ile Galatasaray arasında devam eden tazminat davası sonuçlandı.

Dursun Özbek yönetiminde İspanyol teknik adam Domenec Torrent ile yolları ayırmanın planlarını yapan Galatasaray'a eski futbolcusundan kötü haber geldi.

2004-2005 sezonunun devre arasında Fransız ekibi Metz'den Galatasaray'a transfer olan ve aynı sezonun sonunda sarı-kırmızılı ekipten ayrılarak bir diğer Fransız ekibi Marsilya'ya transfer olan Franck Ribery ile Galatasaray arasındaki tazminat davası sonuçlandı.

Sabah gazetesinin haberine göre; Galatasaray'da yarım sezon oynadıktan sonra maaşını alamadığı gerekçesiyle kulüpten ayrılan Fransız oyuncu ile ilgili dava kararı Sarı-Kırmızılılara ulaştı.

Fransız dünya yıldızı Franck Ribery'nin menajeri Bruno Heiderscheid ile ilgili mahkeme kararına göre Galatasaray Fransız futbolcuya 600 bin Euro tazminat ödeyecek.

Ocak 2005'te Metz'den 5 milyon Euro'ya Galatasaray'a transfer olan Franck Ribery, maaşı ödenmediği gerekçesiyle yarım sezon sonunda kulüpten ayrılarak Marsilya'ya imza attı.

Fransız temsilcisinde gösterdiği performansla adından söz ettiren yetenekli oyuncu daha sonrasında 30 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Alman devi Bayern Münih'e transfer oldu. 12 sezon Bavyera takımının formasını terleten Ribery Alman kulübünde 22 kupa kazandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN