İtalyan ekibine imzayı attı! Galatasaray'da bir ayrılık daha: Okan Buruk'un vazgeçilmeziydi! Yeni takımı herkesi şaşırttı...

İtalyan ekibine imzayı attı! Galatasaray'da bir ayrılık daha: Okan Buruk'un vazgeçilmeziydi! Yeni takımı herkesi şaşırttı...

Şampiyonlar Ligi play-off turunda grup aşamasına kalan Galatasaray, yıldız ismiyle yollarını ayırma kararı aldı. Aslan'ın yıldız ismi İtalyan ekibine imza atıyor. Transferin kısa süre içerisinde resmi olarak açıklanması bekleniyor.

Norveç ekibi Molde'yi eleyerek 2019-2020 sezonundan bu yana ilk kez Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasına kalma hakkı kazanan Galatasaray'ın Devler Ligi'ndeki rakipleri bu akşam belli olacak. Şampiyonlar Ligi'nde başarılı sonuçlar almak için iddialı bir takım kurmayı amaçlayan Galatasaray, bir yıldızıyla daha vedalaştı.

Son olarak Nicolò Zaniolo, Morutan ve Yunus Akgün ile yollarını ayıran Fredrik Midtsjö ile ise vedalaşması beklenen Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, bir yıldızıyla daha yollarını ayırma kararı aldı.

Transfer çalışmalarını Okan Buruk'un raporu doğrultusunda sürdüren ve kadrosunu Angelino, Bakambu, Halil Dervişoğlu, Zaha, Icardi, Kerem Demirbay, Tete ve Hakim Ziyech takviyeleri ile güçlendiren Galatasaray, Berkan Kutlu ile yolları ayırma kararı aldı.

A Spor'un haberine göre; 25 yaşındaki orta saha oyuncusu İtalyan ekibi Genoa ile sözleşme imzalayacak. İtalyan ekibini Berkan Kutlu transferi için Galatasaray ile opsiyonlu kiralık olarak anlaşmaya vardığı öğrenildi.

2021 yılının yaz transfer döneminde 4 milyon euro karşılığında Alanyaspor'dan Galatasaray'a transfer olan Berkan Kutlu, sarı-kırmızılı forma altında 84 maçta görev alırken 1 gol 5 asiste imza attı. Berkan Kutlu, geçen sezon 28 maçta görev alırken 1 gol 2 asiste imza atmıştı. Transferin kısa süre içerisinde resmi olarak açıklanması bekleniyor.

Galatasaray'da Berkan Kutlu ile Emre Taşdemir, depremzedeler için formalarını bağışladı

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN