Jorge Jesus, İbrahim Yılmaz'a tekme attı mı? Golcü oyuncu yaşanan olayın perde arkasını anlattı

Jorge Jesus, İbrahim Yılmaz'a tekme attı mı? Golcü oyuncu yaşanan olayın perde arkasını anlattı

İstanbulspor-Fenerbahçe maçında Jorge Jesus'un İbrahim Yılmaz'a tekme atarak bağırdığı ortaya çıkan görüntüler gündeme bomba gibi düşmüştü. Golcü oyuncudan konuyla ilgili açıklama geldi.

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında oynanan İstanbulspor-Fenerbahçe karşılaşmasında konuk ekip sahadan 5-2'lik galibiyetle ayrılırken, Teknik Direktör Jorge Jesus ve İstanbulsporlu golcü İbrahim Yılmaz arasında yaşanan olay maça gölge düşürmüştü.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'un yedek kulübelerinin önünde sakatlık geçiren İstanbulspor forması giyen İbrahim Yılmaz'a 4. hakemin hemen önünde bir süre bağırdığı ve ardından tekme attığı görüntü ortaya çıkmıştı.

İbrahim Yılmaz Jesus'un tekmesini anlattı

İBRAHİM YILMAZ'DAN AÇIKLAMA GELDİ

Konuyla ilgili olarak BeIN Sports ekranlarına konuşan İbrahim Yılmaz, yaşanan olayla ilgili olarak;

' Maçın heyecanıyla yaşanan bir durumdu. Ben kenarda ufak bir sakatlık geçirdim o arada da Fenerbahçe yedek kulübesinin önüneydim. Jesus'un bana orada kötü niyetli bir hareketi olmadı, şakayla karışık olarak bana bir temasta bulundu. Zaten tekme olarak adlandırılan o olayın hemen ardından da başımı okşayarak benimle konuştu. ' ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN