Jorge Jesus piyasaya çıkardı İsmail Kartal yatırım yaptı! Fenerbahçe'nin 24'lük yıldızına 15 milyon euro

Jorge Jesus piyasaya çıkardı İsmail Kartal yatırım yaptı! Fenerbahçe'nin 24'lük yıldızına 15 milyon euro

Geçtiğimiz sezon Jorge Jesus'un aldığı kararla takımda kalan ve oynadığı futbolla Avrupa'nın dev scoutlarını harekete geçiren 24 yaşındaki orta saha için Lyon'un İstanbul'a geldiği öğrenildi. İşte İsmail Kartal'ın 'kadroda kalmalı' raporu verdiği yıldızda yaşanan sıcak gelişmeler...

Süper Lig'de oynadığı futbolun yanı sıra hem Avrupa Konferans Ligi'nde hem de Milli Takım'da gösterdiği performansla Avrupa devlerinin transfer listesine giren İsmail Yüksek için sadece Lyon devrede değil...

MONTELLA HIRVATİSTAN MAÇINDA İSMAİL YÜKSEK'E ÇOK GÜVENMİŞTİ

Milli futbolcuya birçok takımın ilgi göstermesinin altında Hırvatistan maçı yatıyor. Tecrübeli futbolcu söz konusu mücadelede başarılı bir performans gösterirken, Avrupa kulüplerinin transfer listesine girdi. İsmail Yüksek ile ciddi olarak ilgilenen takımların başında Fransa’nın köklü ekibi Lyon geliyor. Sarı-lacivertli futbolcuyu Lyon’un dışında hem Fransa’dan hem de Almanya’dan birçok kulüp istiyor.

depophotos-18198055.jpeg

KRUNİC GELDİ İSMAİL'E YEDEK KULÜBESİ YOLU GÖZÜKTÜ

Skorer'de yer alan habere göre; Rade Krunic’in gelişiyle yedek kulübesine geçmesi beklenen İsmail için yönetim gelecek teklifleri değerlendirme kararı aldı. Sarı-lacivertli idareciler transfer görüşmelerinde tok satıcı olacak ve bu satıştan en az 15 milyon euro gelir elde etmeye çalışacak. Yönetim teklifler bu rakamın altında kalırsa milli futbolcuyu satmayacak, takımda tutacak.

SÜPER LİGDE 18 KONFERANS LİGİ'NDE 10 MAÇ

Bu sezon Trendyol Süper Lig’de 18 maçta bin 362 dakika şans bulan tecrübeli futbolcu iki asistle skor katkısı da verdi. İsmail Yüksek ayrıca UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde ise 10 maçta 756 dakika sahada kalırken bir gol attı. 24 yaşındaki oyuncu Ziraat Türkiye Kupası’nda oynanan Adanaspor mücadelesinde de 27 dakika görev yaptı.

İSMAİL YÜKSEK'İ JORGE JESUS KADRODA TUTMUŞTU

Rennes'den Nemanja Matic'i transfer etmek istemelerine karşın tecrübeli futbolcuda başarısız olan Lyon'un İsmail Yüksek için 8 milyon Euro'yu gözden çıkardığı belirtilirken, Fenerbahçe'nin bu rakamı oldukça düşük bulduğu bildirildi. Bilindiği üzere Jorge Jesus İsmail Yüksek'i takımda tutmuş, Portekizli teknik adam 24 yaşındaki öğrencisine 32 maçta görev vermişti. Jesus, Luiz Gustavo ve Ozan Tufan'ın gidişine ise onay vermişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN