Jorge Jesus'tan Ali Koç'a intikam gibi transfer! 22 gol 9 asist yapan dünyaca ünlü yıldıza 11 milyon euro maaş

Jorge Jesus'tan Ali Koç'a intikam gibi transfer! 22 gol 9 asist yapan dünyaca ünlü yıldıza 11 milyon euro maaş

Gerek Süper Lig gerekse UEFA Konferans Ligi'nde oynadığı futbol ve attığı gollerle kalitesinden ödün vermediğini gösteren süper star için Jorge Jesus'un 11 milyon euro'luk maaş teklifinde bulunduğu ortaya çıktı.

Bu sezon şampiyonluğa oynayan Fenerbahçe'de sergilediği performansla taraflı tarafsız tüm futbolseverlerin alkışını toplayan ve şu anda Süper Lig'in en çok gol atan (18) yıldızı konumunda olan Edin Dzeko'ya reddedilemez bir transfer teklifi geldi.

dzeko-transfer-fenerbahce.jpg

Bosna Hersek basınından Sportam'ın haberine göre; Jorge Jesus'un çalıştırdığı Suudi Arabistan ekibi Al-Hilal, Edin Dzeko'ya talip oldu.

DZEKO İÇİN YILLIK 11 MİLYON EURO MAAŞ TEKLİF EDİLDİ

Al-Hilal'in Dzeko'yu takip ettiği belirtilirken, yıldız oyuncuya yıllık 11 milyon euro maaş kazanabileceği bir teklifte bulunulduğu ifade edildi.

DZEKO JORGE JESUS'LA ÇALIŞMAYA SICAK BAKIYOR

Haberde, Dzeko'nun kariyerini sonlandırmadan önce bu teklife sıcak baktığı kaydedildi.

37 MAÇTA 22 GOL 9 ASİST YAPTI

Fenerbahçe ile 2025 yılına dek sözleşmesi bulunan Dzeko, Sarı-lacivertlilerde 37 maça çıkarken, 22 gol ve 9 asistlik performans sergiledi. Fenerbahçe ile 2 yıllık sözleşme imzalayan Dzeko 4,2 milyon euro maaş alıyor. Bilindiği üzere geçtiğimiz sezon Türkiye'de görev alan Jorge Jesus Fenerbahçe ile ligi 2. sırada bitirmiş, Ziraat Türkiye Kupası'nda Başakşehir'i yenip mutlu sona ulaşmıştı.

Jorge Jesus'la ara sıra problemler yaşayan Ali Koç, deneyimli teknik adam için 'Elin Portekizlisi' ifadelerini kullanmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN