Jorge Jesus'un rakip futbolcuya tekme atması medyada yer bulmadı!

Jorge Jesus'un rakip futbolcuya tekme atması medyada yer bulmadı!

Spor Toto Süper Lig'de 12. Hafta tamamlandı. Fenerbahçe- İstanbulspor’u 5-2 mağlup ederken skandal görüntüler ortay çıktı. Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'tan beklenmedik hareketler görüldü. İşte Jorge Jesus'un o görüntüleri…

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, skandal görüntülere imza attı. Avrupa’da ve Fenerbahçe’de oldukça başarılı bir grafik sergileyen Joerge Jesus, Süper Lig’in 12. haftasında İstanbulspor’un sahasına konuk oldu. 5-2 Fenerbahçe’nin üstünlüğü ile sonuçlanan maça dair skandal görüntüler ortaya çıktı. Jorge Jesus’un bir futbolcuyu tekmelediği ve saçını çektiği görüntüler gündeme bomba gibi düştü. İşte Jorge Jesus'un o görüntüleri…

JESUS'TAN SKANDAL OLAY

Portekizli teknik direktör sakatlığı nedeniyle yerde yatan istanbulsporlu futbolcuya sinirlenerek önce tekme attı sonra da saçını çekti. Oyuncu ilk müdahaleyi yapmak üzere saha kenarına gelen sağlık görevlileri ise Jesus’a tepki gösterdi. Tüm yaşananlara rağmen 68 yaşındaki teknik adam futbolcuya bağırmaya devam etti.

Jeorge Jesus'tan skandal görüntüler

HERKES ŞOK GEÇİRDİ

Yaşanan olayın sosyal medyada yer alması ile birlikte Jesus’a tepkiler çığ gibi büyüdü. Sosyal medyaya düşen görüntülerle birlikte herkes şaşırırken Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'a ceza vermesi isteniyor. Çok sayıda taraftar ve futbolsever yaşanan olayın cezasız kalmaması gerektiğini savundu.

Yaşanan olay maçın 4. hakeminin hemen yanında yaşanırken olayın hakem ve gözlemci raporuna yansıyıp yansımadığı ise merak ediliyor.

FENERBAHÇE'DEN SAVUNMA GELDİ

Bununla birlikte Fenerbahçe taraftarları yaşanan olayın şiddet içerikli olmadığını oyuncunun zaman geçirdiği için teknik adamdan böyle bir tepki geldiği savunması yapıldı. Jesus'un oyuncuyu ayağıyla dürttüğü söylendi.

Öne Çıkanlar
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN