Juventus'un 9 yıllık serisi son buldu

Juventus'un 9 yıllık serisi son buldu

İtalya Serie A'da üst üste 9 kez şampiyonluğu göğüsleyen Juventus'un serisi son buldu.

İtalya Serie A'da üst üste 9 sezon şampiyon olan Juventus'un serisi sona erdi. Bu sezon beklentilerin oldukça uzağında kalan siyah beyazlılar, Inter'in haftayı 3 puanla geçmesinin ardından 5 maç kala şampiyonluk şansını matematiksel olarak yitirdi.

Serie A'nın 34. haftasında Crotone deplasmanından 2-0'lık galibiyetle dönen lider Inter şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı. Bu sezon beklentilerin uzağında kalan ve 66 puanla 5. sırada yer alan Torino ekibinin rakibiyle olan puan farkı 16'ya çıktı. Böylece şampiyonluk şansını matematiksel olarak yitirdi.

Şampiyonlar Ligi için ilk mücadelesi veren Juventus, bugün TSİ 16.00'da Udinese'ye konuk olacak. Inter ise Atalanta'nın puan kaybetmesi halinde bitime 4 hafta kala şampiyonluğunu ilan edecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN