Kaan Ayhan'dan Mert Hakan Yandaş'a mesaj

Kaan Ayhan'dan Mert Hakan Yandaş'a mesaj

Galatasaray, Trendyol Süper Lig 2023-2024 sezonunu şampiyon olarak tamamladı. Şampiyon kadronun önemli isimlerinden Kaan Ayhan, Fenerbahçe'de forma giyen Mert Hakan Yandaş'a göndermede bulunan bir paylaşım yaptı.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

Trendyol Süper Lig'de 2023-2024 sezonu heyecanı sona erdi. Okan Buruk'un Galatasaray'ı, son hafta maçında Konyaspor'u mağlup ederek üst üste 2. şampiyonluğunu elde etti.

Mert Hakan'ın stat koridorunda bağırarak "Tek Başıma oynayacağım dedim onlarla" dediği görüntüler ortaya çıktı

Şampiyon kadronun önemli isimlerinden Kaan Ayhan, Instagram hesabından göndermeli bir paylaşımda bulundu. Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı deplasmanda mağlup ettiği derbinin ardından soyunma odasına giderken ''Onlarla tek başıma oynayacağım'' diyen Mert Hakan Yandaş'ın bu sözleri gündem olmuştu.

Resim

Kaan Ayhan da Mert Hakan'a gönderme yaparak paylaşımında ''Tek başıma şampiyon olacağım dedim onlara ben'' ifadelerini kullandı.

Kerem Aktürkoğlu ise Kaan Ayhan'ın paylaşımına gülerek cevap verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN