Kadınlar Süper Ligi'nde Beşiktaş, Fenerbahçe'yi farklı mağlup etti

Kadınlar Süper Ligi'nde Beşiktaş, Fenerbahçe'yi farklı mağlup etti

Turkcell Kadınlar Süper Ligi'nde Beşiktaş United Payment, sahasında Fenerbahçe Petrol Ofisi'ni 4-2 mağlup etmeyi başardı.

Turkcell Kadınlar Süper Ligi'nin 26. haftası, dev bir derbiye ev sahipliği yaptı. Şampiyonluk yolunda puan kaybına tahammülü olmayan Fenerbahçe Opet, deplasmanda zirve yarışından uzak kalan Beşiktaş United Payment ile kozlarını paylaştı.

gj6jjkyxuaa8446.jpeg

Karşılaşmada mutlak favori olarak gösterilen Fenerbahçe, sahadan hiç beklemediği bir skorla ayrıldı. Zanatha'nın 23. dakikadaki penaltı golüyle öne geçen konuk ekip, soyunma odasına üstün gidemedi. Müthiş bir geri dönüşe imza atan Beşiktaş, Shameeka Fishley'in 35 ve 42. dakikalarda kaydettiği gollerle 2-1 öne geçti.

Shameeka Fishley fırtınası ikinci yarıda da devam etti. Beşiktaş, 59. dakikada yıldız futbolcusu Fishley'in golüyle skoru 3-1'e getirdi. 2021–2022 sezonunda Fenerbahçe forması giyen Shameeka Fishley böylelikle Beşiktaş formasıyla Fenerbahçe'ye hat-trick yapmış oldu. Siyah-Beyazlılar, 72. dakikada Clement ile aradaki farkı üçe çıkardı. Maçın skorunu ise Fenerbahçe'den Berg belirledi.

Haftaya 5. sırada giren Beşiktaş, sahasında Fenerbahçe engelini 4-2'ye geçmeyi başardı ve puanını 50'ye çıkardı. Zirve yarışında ağır bir yara alan Fenerbahçe ise lider Galatasaray'ın 5 puan gerisine düştü. Turkcell Süper Lig'de 2023-24 sezonu 4 hafta sonra sona erecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN