Kadro dışı bırakılmıştı! Beşiktaş'ın eski yıldızı sessizliğini bozdu: 'Beşiktaş'ta karmaşık anlar yaşadım...'

Kadro dışı bırakılmıştı! Beşiktaş'ın eski yıldızı sessizliğini bozdu: 'Beşiktaş'ta karmaşık anlar yaşadım...'

Beşiktaş'ın eski yıldızı, siyah-beyazlı forma altında geçirdiği günler hakkında çarpıcı açıklamalara imza atarak dikkatleri üzerine çekti.

Sezon başından bu yana beklentilerin altında kalarak tarihinin en başarısız sezonlarından birini yaşayan Beşiktaş, sezonu Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu olarak tamamlamayı hedefliyor. Bu sezon dört farklı teknik adamla çalışan siyah-beyazlı ekibin eski yıldızı, çarpıcı açıklamalara imza atarak dikkatleri üzerine çekti.

Sezon başında İngiliz devi Manchester United ile yollarını ayırarak Beşiktaş'a transfer olan ancak siyah-beyazlı ekipte beklentilerin altında kalarak kadro dışı bırakılan ve devre arasında İspanyol ekibi Villarreal'e transfer olan tecrübeli savunma oyuncusu Eric Bailly, Beşiktaş forması altında geçirdiği günler hakkında çarpıcı açıklamalara imza attı.

Fotomaç'ta yer alan habere göre; yaşadığı sakatlık ve Beşiktaş'tan ayrılma sürecinden bahseden 29 yaşındaki savunma oyuncusu, Beşiktaş'ta karmaşık günler yaşadığını vurguladı.

Siyah-beyazlı forma altında yalnızca 8 karşılaşmada görev alan yıldız savunma oyuncusu, "Küçük bir sakatlık geçirdim. Hoca ile bu konuyu konuştuk ve bir karar verdik. Beşiktaş'ta karmaşık anlar yaşadım. Benim için doğru olan kulüp değiştirmek ve geleceğe bakmaktı. Afrika Kupası'nda oynayacak daha hazır oyuncular vardı. Gasset ile hiçbir sorunum yok." diye konuştu.

Eric Bailly released! Besiktas terminate ex-Man Utd man's contract after less than four months following previous exile for 'poor performances' | Goal.com US

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN