Kanarya 339 milyon euroluk bombayı patlatıyor! Gol makinesi Fenerbahçe'ye gelecek: 308 gol 90 asist...

Kanarya 339 milyon euroluk bombayı patlatıyor! Gol makinesi Fenerbahçe'ye gelecek: 308 gol 90 asist...

Haziran ayında yapılacak seçimde adaylığını açıklayan Aziz Yıldırım, tarihe geçecek transfer bombasını patlatmaya hazırlanıyor. Yıldırım, 339 milyon euroluk gol makinesine gözünü dikti.

Pazar akşamı deplasmanda Galatasaray'ın konuğu olacak Fenerbahçe'de sıcak saatler yaşanıyor. Başkanlığa aday olduğunu açıklayan Aziz Yıldırım, seçimi kazanması halinde Jose Mourinho ile çalışacağını açıklamıştı. Yıldırım, bu kez de golcü bombasını patlatmaya hazırlanıyor.

Başkan seçilmesi halinde takımın başına Mourinho'yu getireceğini açıklayan Aziz Yıldırım, bir bombayı daha patlatmak için kolları sıvadı. Yıldırım, 339 milyon euroluk dünya yıldızı için çalışmalara başladı.

Fotomaç'ın haberine göre; Aziz Yıldırım ile görüşen Mourinho'nun sarı-lacivertli ekibi analiz etmeye başladı ve Yıldırım'dan Roma'da forma giyen Lukaku'nun transferini istedi. Bonservisi Chelsea'da bulunan Belçikalı yıldız bu sezon Roma forması altında 46 karşılaşmada 20 gol 4 asiste imza attı.

Güncel piyasa değeri 30 milyon euro olan 31 yaşındaki Belçikalı golcü için bugüne dek toplamda 339 milyon euro bonservis bedeli ödendi. Belçikalı yıldız, futbol hayatı boyunca 646 karşılaşmada görev alırken 308 gol 90 asiste imza attı.

Yıldırım'ın seçimi kazanması halinde Lukaku ile resmi görüşmelerin başlaması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN