Kanarya ‘Gümrük’ virajında

Kanarya ‘Gümrük’ virajında

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in 28’inci haftasında Fatih Karagümrük’ün konuğu olacak. Ligde son oynadığı karşılaşmada ezeli rakibi Beşiktaş’a mağlup olan Sarı-Lacivertliler, deplasmanda 3 puanı hanesine yazdırarak lider Galatasaray ile puan farkını 6’ya indirmek istiyor.

Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında Fenerbahçe ile Fatih Karagümrük, bugün saat 20.30’da Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. Fatih Karagümrük ile Fenerbahçe arasında oynanacak müsabakayı hakem Abdulkadir Bitigen yönetecek. Bitigen’in yardımcılıklarını Kemal Yılmaz ve Mustafa Savranlar yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Suat Arslanboğa olacak.

Fenerbahçe ile Fatih Karagümrük, Süper Lig tarihinde bugüne kadar 13 kez karşı karşıya geldi. Söz konusu müsabakalarda sarı-lacivertliler 8 defa sahadan galip ayrılırken, Kırmızı-Siyahlılar ise 1 kez kazandı. 4 karşılaşma ise berabere sona erdi.

Öte yandan Fenerbahçe, rakibine 64 yıldır mağlup olmuyor. Rekabette Fenerbahçe, 22 gol atarken, Karagümrük 15 kez gol sevinci yaşadı. İki takım arasında ligin ilk yarısında Kadıköy’de oynanan ve gol düellosuna sahne olan müsabaka 5-4’lük skorla Fenerbahçe’nin üstünlüğü ile sona erdi. Bu sonuç aynı zamanda bu sezonun en gollü maçı olarak kayıtlara geçti.

Fenerbahçe’de Fatih Karagümrük maçı öncesinde bir futbolcu cezalı durumunda bulunuyor. Sarı-Lacivertlilerde geçtiğimiz hafta Kadıköy’de oynanan Beşiktaş derbisinde sarı kart gören Mert Hakan Yandaş cezalı duruma düştü. Mert Hakan, bu müsabakada takımını yalnız bırakacak. Sarı-Lacivertlilerde sakatlığı bulunan Luan Peres, Jayden Oosterwolde, Joshua King, Michy Batshuayi ve Lincoln Henrique de kadroda yer almayacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN