Kanarya kupa ateşini yaktı

Kanarya kupa ateşini yaktı

Ziraat Türkiye Kupası’nda yarı finale kalan Fenerbahçe, kupayı müzesine getirerek uzun yıllar süren kupa hasretini dindirmek ve taraftarını memnun etmek istiyor. Sezonu çifte kupayla kapatmak isteyen Kanarya ligde de zirve yarışından geride kalmayacak.

Sezon başında takımın başına geçen Portekizli çalıştırıcı Jorge Jesus’la birlikte sezona mutlak şampiyonluk parolasıyla başlayan Sarı-Lacivertliler, kendi sahasında ezeli rakiplerine karşı gösterdiği performansla beklentinin altında kaldı. Son olarak zirve yarışında Beşiktaş’a kendi sahasında mağlup olarak yara alan Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası’nda Kayserispor’u geçerek iyi bir reaksiyon gösterdi.

Kayserispor karşısında 4-1’lik skorla rahat turlayan Fenerbahçe’de genç isimler ve yedek oyuncuların performansı da Jorge Jesus’u memnun etti. Bu yıl bütün kupalara talip olan Fenerbahçe’nin Ziraat Türkiye Kupası’nda rakibi olarak diğer büyüklerden hiçbir takım da kalmadı. Kayserispor mücadelesinde yönetime de itirazlarda bulunuldu. Sarı-Lacivertli taraftarlar, hep bir ağızdan “Yönetim istifa” şeklinde tezahüratlarda bulundu.

Fenerbahçeli taraftarlar maç boyunca ve maç sonunda da tezahüratlarıyla yönetimi istifaya davet etti. Kayserispor karşılaşmasında gösterdiği performansla en beğenilen isim de Emre Mor oldu. 8.dakikada takımının ilk golünü de kaydeden oyuncu maç boyunca gösterdiği performansla taraftar ve Jesus’un en beğendiği oyuncu oldu. Fenerbahçe’nin yedek golcüsü Serdar Dursun’da uzun sürenin ardından golü hatırladı. Dursun, 101 günün ardından rakip fileleri havalandırarak gol hasretini dindirdi.

Fenerbahçe’nin Kayserispor mücadelesinde ilk 11’de mücadeleye başlayan Serdar Dursun, 58.dakikada takımının 3.golünü kaydetti. 22 Aralık 2022 tarihinde Hatayspor’a karşı oynanan maçta gol bulan Serdar Dursun, 3 ay 11 gün sonra fileleri havalandırdı. Ziraat Türkiye Kupası’nı müzesine götürmek isteyen Fenerbahçe’nin ligde son haftada yara almasına rağmen şampiyonluk umudu da sürüyor.

Kayserispor maçının ardından konuşan teknik direktör Jorge Jesus’da ligde henüz bir şeyin bitmediğini ve şampiyonluk şanslarının da sürdüğünü belirtti. Lider Galatasaray’ın maç fazlasıyla 9 puan gerisine düştüklerini söyleyen Jesus, alınacak 27 puanın olduğunu hatırlattı. İstifa düşüncesinde de olmadığını belirten Portekizli çalıştırıcı Fenerbahçe’ye taraftar ve başkan için geldiğini ve başarılı olmak istediğini söyledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN