Kanarya transferde gaza bastı: Batshuayi yerine Moreno

Kanarya transferde gaza bastı: Batshuayi yerine Moreno

Transfer döneminde takıma katılan birçok yeni ismin ardından adından söz ettiren Fenerbahçe'de takımdan gönderilecek isimler de belli oluyor. Batshuayi ile yollarını ayıracak olan Fenerbahçe'de Morelos bu gece İstanbul'da olacak.

Takıma Edin Dzeko'nun katılmasının ardından yedek forvet olarak kalan Belçikalı golcü Michy Batshuayi mutsuzluğunu dile getirmişti. Takımdan ayrılmak isteyen golcü oyuncunun yeni adresi belli oldu.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Nottingham Forest ile anlaşan golcü oyuncu, Fenerbahçe'ye 6.5 milyon euro bonservis geliri kazandıracak.

batshuayi1-001.jpg

Michy Batshuayi'nin yerini hemen dolduran Sarı-Lacivertliler serbest statüde bulunan Kolombiyalı golcü Alfredo Morelos ile anlaştı. Bu gece İstanbul'da olacak oyuncu geride kalan 6 sezonu da Rangers'ta geçirmişti. Glasgow Rangers formasıyla 269 karşılaşmada boy gösteren oyuncu 124 gol atarken 36 da asist yaptı.

morelos.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN