Kanarya’da hedef nokta atışı

Kanarya’da hedef nokta atışı

Sezona 7 maçlık galibiyet serisi ile başlayan Fenerbahçe, eksik görülen pozisyonlara takviye yapmak için kollarını sıvadı. Sarı-Lacivertliler, orta saha transferi için geniş bir liste üzerinde çalışırken savunma hattında Peres’in olası ayrılığı göze alınarak defans hattına da alternatif arıyor.

Yaptığı transferler ile gücünü katlayan Fenerbahçe, merkez orta saha ve savunma hattında yaşanacak olası bir ayrılık ihtimaliyle bu bölgeye takviye yapmaya hazırlanıyor.

Orta sahaya 6 numara transferi yapmak isteyen Fenerbahçe, Krunic, Soumare, Guido Rodriguez isimleri üzerinde dururken alternatif oyunculara da yönelmeye başladı. Kanarya bu doğrultuda Portekiz ekiplerinden Braga forması giyen Al Musrati'yi gündemine aldı.

braga1.jpg

27 yaşındaki oyuncu için Sarı-Lacivertliler Braga kulübüyle temasa geçti. Libyalı orta saha içn Portekiz ekibinin beklentisi 15 milyon euro bandında. Ancak Fenerbahçe ilk etapta opsiyonluk kiralama ve daha düşük bir bonservisle transfer formülü üzerinde duruyor. Geçen sezon Braga'da 41 karşılaşmaya çıkan Musrati 5 gol, 2 asist kaydederken bu sezon ise 5 karşılaşmada 1 gol, 1 asistlik performans sergiledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN