Kanarya'dan Galatasaray'a transfer çalımı! Aslan istedi Fenerbahçe imzayı attırıyor...

Kanarya'dan Galatasaray'a transfer çalımı! Aslan istedi Fenerbahçe imzayı attırıyor...

Süper Lig'den çekilip çekilmeyeceği merak konusu olan Fenerbahçe, ezeli rakibi Galatasaray'a transfer çalımını attı. Kanarya, sarı-kırmızılı ekibin transfer listesinde yer alan genç yıldızın transferi için geri sayıma geçti.

Geçen hafta oynanan Trabzonspor derbisi sonrasında çıkan olaylar nedeniyle Süper Lig'den çekilmeyi tartışma konusu edinen Fenerbahçe, bir yandan da ligden çekilme kararının alınmadığı senaryoda transfer çalışmalarını yapıyor. Kanarya bu doğrultuda ezeli rakibi Galatasaray'ın da transfer listesinde yer alan genç yıldızın transferinde büyük mesafe kat etti.

Bu sezon 2013-2014 sezonundan bu yana devan eden şampiyonluk özlemini dindirmeyi amaçlayan Fenerbahçe, milli maçlar nedeniyle Süper Lig'e verilen arada transfer çalışmalarına başladı. Gelecek sezon hayata geçecek yeni yabancı kuralı ile takımdaki yerli oyuncu sayısını artırmayı hedefleyen sarı-lacivertli ekip, ezeli rakibi Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan genç yeteneğe kancayı taktı.

Ajansspor'dan Salim Manav'ın haberine göre; Transferde yerli oyunculara öncelik veren Fenerbahçe, kümede kalma savaşı veren Fatih Karagümrük'ün 23 yaşındaki savunma oyuncusu Levent Mercan'ın transferi konusunda kırmızı-siyahlı ekiple prensip anlaşmasına vardı.

Levent Mercan - Oyuncu profili 23/24 | Transfermarkt

Güncel piyasa değeri 3 milyon euro olan genç yetenek, devre arasında Galatasaray'ın da transfer gündemine gelmiş ancak Fatih Karagümrük, genç yıldızı Galatasaray'a satmaktan son anda vazgeçmişti.

Bu sezon Fatih Karagümrük forması altında 31 karşılaşmada görev alan 23 yaşındaki savunma oyuncusu, takımına 1 gol 4 asistlik katkı sundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN