Kanarya’nın hasreti 10 yıla çıktı

Kanarya’nın hasreti 10 yıla çıktı

Fenerbahçe, Süper Lig’in 36’ncı haftasında Antalyaspor’u 2-0 mağlup etse de şampiyonluk şansını kaybetti. Ligde son şampiyonluğu 2013/2014 sezonunda yaşayanSarı-Lacivertli ekipte hasret 10 yıla çıkarken taraftarlar, Ali Koç ve yönetimini istifaya davet etti.

Spor Toto Süper Lig’in 36. haftasında konuk ettiği Fraport TAV Antalyaspor’u 2-0 yenen Fenerbahçe, bitime 2 hafta kalma şampiyonluk şansını kaybetti. Sarı-Lacivertli ekip, şampiyonluk umutlarını son haftaya taşımayı umarken Galatasaray’ın Ankaragücü deplasmanından galip ayrılması nedeniyle ligde şampiyonluk düğümü çözüldü. Son şampiyonluğunu teknik direktör Ersun Yanal önderliğinde 2013/2014 sezonunda yaşayan Fenerbahçe’nin şampiyonluk hasreti ise 10 yıla çıktı.

Ali Koç’un başkanlığa geldiği yıldan bu yana 5 sezonda da şampiyonluk hasreti dinmedi. Ali Koç döneminde 8 teknik direktör ve 2 sportif direktör değiştiren Kanarya, yaptığı 153 transfere ise yaklaşık 136 milyon euro bonservis ödemesi yaptı. Ancak ortaya çıkan tabloda kupa başarısı gelmeyince taraftarın tepkisi de katlanarak arttı.

Fenerbahçeli taraftarlar, Ali Koç ve yönetimini istifaya davet etti. Sarı-Lacivertli taraftarlar, Galatasaray’ın MKE Ankaragücü karşısında 3-1 öne geçmesinin ardından “Yönetim istifa” ve “Söylesene başkan ne oldu sözlerin, koskoca Fener’i ne hale getirdin” şeklinde tezahüratlarda bulundu. Fenerbahçeli taraftarlar, eski Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım lehine tezahüratta bulundu. Yönetimi istifaya davet eden sarı-lacivertli taraftarlar, ardından eski başkanlarına sevgi gösterisi yaptı. Maç sonunda ise Fenerbahçeli taraftarlar stadyum önünde oturma eylemi yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN