Karagümrük bombayı patlattı: Premier Lig'in efsane ismi imzayı atıyor! 31 milyon euroluk dünya yıldızı...

Karagümrük bombayı patlattı: Premier Lig'in efsane ismi imzayı atıyor! 31 milyon euroluk dünya yıldızı...

Son olarak İtalyan yıldız Stefano Sturaro'yu kadrosuna katarak dikkatleri üzerine çeken VavaCars Fatih Karagümrük, bu kez 31 milyon euroluk golcü futbolcuyu kadrosuna katmak için geri sayıma geçti. İstanbul ekibinin Premier Lig'in efsane ismini kadroya katması bekleniyor.

Üçüncü haftası geride kalan Trendyol Süper Lig'de 4 puan toplayan VavaCars Fatih Karagümrük, İtalyan yıldız Stefano Sturaro'nun ardından bir başka yıldız ismi daha kadrosuna katmak için geri sayıma geçti. İstanbul ekibi, 31 milyon euroluk hücum oyuncusunun transferini resmi olarak açıklamak için geri sayıma geçti.

Daha önce Diagne, Borini, Biglia, Medhi Benatia ve Emiliano Viviano gibi isimleri kadrosuna katan son olarak ise İtalyan orta saha oyuncusu Stefano Sturaro'yu kadrosuna katan kırmızı-siyahlı ekip, bu kez de Premier Lig'in efsane ismini İstanbul'a getirdi.

Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu'nun aktardığına göre; Fatih Karagümrük, İngiliz hücum oyuncusu Andros Townsend’i İstanbul’a getirdi. Serbest statüde bulunan İngiliz oyuncuyu deneme antrenmanlarına alma kararı alan İstanbul ekibi yıldız futbolcunu son durumunu takip ederek son kararını verecek.

Son olarak Everton formasını terleten İngiliz hücum oyuncusu 27 maçta görev alırken 7 gol 4 asiste imze attı.

Andros Townsend - Oyuncu profili | Transfermarkt

Yıldız futbolcu için bugüne dek toplamda 31 milyon euro bonservis bedeli ödendi. İngiliz golcü, futbol kariyerimde Premier Lig'de 264 maçta görev alırken 25 gol 35 asiste imza attı.

32 yaşındaki yıldız futbolcu İngiltere formasını 13 maçta terletirken 3 gole imza attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN