Karagümrük'ü mağlup eden Fenerbahçe'de Jorge Jesus'tan olay açıklama: Sarı-lacivertli taraftarlara sert sözler!

Karagümrük'ü mağlup eden Fenerbahçe'de Jorge Jesus'tan olay açıklama: Sarı-lacivertli taraftarlara sert sözler!

Lider Galatasaray'ın BAY geçtiği haftada Karagümrük'e konuk olan Fenerbahçe, rakibini 1-2 geçerek sarı-kırmızılı ekiple arasındaki puan farkını 6'ya indirdi. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Fenerbahçe teknik direktörü Jesus, sarı-lacivertli taraftarlara sert sözlerle yüklendi.

Spor Toto Süper Lig'in 28.hafta karşılaşmasında Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda Karagümrük'ün konuğu olan Fenerbahçe 1-0 yenik duruma düştüğü karşılaşmada rakibini 1-2 mağlup ederek lider Galatasaray'ın BAY geçtiği haftayı değerlendirdi.

Kanarya, sarı-kırmızılı ekiple olan puan farkını 6'ya indirirken Portekizli teknik adam Jorge Jesus karşılaşma sonunda sarı-lacivertli taraftarları hedef aldı.

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında deplasmanda karşılaştığı Fatih Karagümrük’ü 2-1’lik skorla mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Jorge Jesus, sarı-lacivertli taraftarlara yüklendi.

"ŞAMPİYONLUĞA İNANDIĞINI DÜŞÜNMÜYORUM"

Sarı-lacivertli taraftarların şampiyonluğa inanmadığını dile getiren Portekizli teknik adam "Bizler kadar şampiyonluğa inandığını düşünmüyorum. Bildiğim kadarıyla Fenerbahçe son yıllarda ligin son bölümüne çift kupa ihtimalinin olmadığını biliyorum. Hem kupa hem lig ile girmedi. Biz inanıyoruz. Taraftarın inandığını düşünmüyorum. Zaman zaman tepkiler olabiliyor. İstemediğimiz tepkilerle karşılaşabiliyoruz. Son 2 maçta bunlar yaşandı. Takımı çok sevmek hem kazanırken hem kaybederken olmalı. Sadece kazandığınız zaman iyi ve tutkulu olmanın bir anlamı yok" dedi.

“BAŞKANLA SEZON SONUNDA ‘OTURUP, KARAR VERİRİZ’ DEDİK”

Jesus ayrıca "Başkanla devamlı konuşuyoruz. Kendisi bu kulübe her anlamda çok fedakarlık yapıyor. Maddi anlamda fedakarlık yapıyor. Hoş olmayan durumlar da yaşıyor. Devamlı konuşuyoruz Devam etmemi istediğini belirtti ama en başında sezon bittiği zaman ‘iki taraf oturur karar veririz’ diye görüştük. Ligin bitmesine 1 ay kaldı. Bunu konuşmanın doğru olduğunu düşünmüyorum. Şu anda yapmamız gereken şey önümüzdeki maçlara odaklanmak. Kupada yarı finaldeyiz, final oynayabiliriz. Ligde savaşımıza devam ediyoruz. Ligde iyi şansımızın olduğuna inanıyoruz İşler normal giderse sezon sonunda bakacağız. Normal gitmesinden kastım oynanmayan maçlara da puan verilmesi konuşuluyor. Sezonu nasıl tamamladığımıza bakıp tekrar değerlendiririz” diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN