Karim Benzema 'Arabistan' hakkında kararını verdi

Karim Benzema 'Arabistan' hakkında kararını verdi

Real Madrid'de forma giyen yıldız oyuncu Karim Benzema Arabistan'dan gelen teklifleri reddederek Madrid'de kalmaya karar verdi. Fransız forvetin 2024 yazına kadar eflatun-beyazlılarda kalmak istediği öğrenildi.

Real Madrid'in Ballon D'or sahibi yıldız golcüsü kariyeri hakkında kararını verdi.

NTV Spor'un Marca'dan derlediği habere göre, Karim Benzema'nın, Suudi Arabistan'dan gelen teklifleri reddederek Real Madrid'de kalmak istediği aktarıldı.

2024 YAZINA KADAR BURADA

Benzema'nın, Cristiano Ronaldo gibi bir adım atmak istemediği ifade edilirken, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek Fransız forvet, 2024 yazına kadar Real Madrid forması giymek istiyor.

15 SEZON OLACAK

35 yaşındaki forvetin, başkent ekibiyle sözleşme yenilemesi halinde, Real Madrid'de 15 sezon forma giymiş olacağı aktarılırken, Karim şu ana kadar eflatun-beyazlılarla 24 kez kupa kaldırdı.

Benzema, bu sezon Real Madrid formasıyla çıktığı 32 karşılaşmada 25 gol atıp 6 asistlik katkı sağladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN