Kartal bombayı patlatıyor! 172 gol 97 asist: Beşiktaş'a 53 milyon euroluk golcü...

Kartal bombayı patlatıyor! 172 gol 97 asist: Beşiktaş'a 53 milyon euroluk golcü...

Sezonu Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu olarak tamamlamayı hedefleyen Beşiktaş, 53 milyon euroluk süper golcüyü kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Sezonu Türkiye Kupası şampiyonu olarak tamamlamayı hedefleyen Beşiktaş, sezon sonunun yaklaşmasını fırsat bilerek takviye çalışmalarına başladı. Yeni sezonda şampiyonluk mücadelesi vermeyi hedefleyen siyah-beyazlı ekip, 53 milyon euroluk golcüye kancayı taktı.

Sezon sonunda Kamerunlu golcüsü Aboubakar ve Cenk Tosun ile yollarını ayırmaya hazırlanan Beşiktaş, golcü arayışlarını hızlandırdı. Sezonu Türkiye Kupası şampiyonu olarak tamamlamayı hedefleyen gelecek sezon ise şampiyonluk yarışında olmayı amaçlayan Beşiktaş, golcü transferinde düğmeye bastı.

Fanatik'in haberine göre; Kartal, İspanyol devi Atlético Madrid’den ayrılması beklenen Hollandalı golcü Memphis Depay'ı transfer listesine aldı. Kartal'ın Depay transferi için bütçesini zorlayacağı öne sürüldü. Sezon boyunca gol yollarında beklentilerin altında kalan Beşiktaş, Depay'ı kadrosuna katarak yeni sezonda bu sorunu çözmeyi hedefliyor.

Güncel piyasa değeri 12 milyon euro olan 30 yaşındaki Hollandalı golcü, bu sezon İspanyol ekibinin forması altında 29 karşılaşmada görev alırken 9 gol 2 asiste imza attı.İZLE | Depay, inanılmaz golüyle tüm dünyayı ayağa kaldırdı: Puskas'a aday! | Goal.com Türkçe

30 yaşındaki tecrübeli golcü, futbol kariyeri boyunca ise toplamda 457 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmalarda 172 gol 97 asiste imza attı. Hollandalı golcü için bugüne dek toplamda 53 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Hollandalı golcünün Beşiktaş'a transfer olmaya sıcak bakabileceği öne sürüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN