Kartal yeni golcüsünü Azerbaycan'da buldu! Sambacı golcü adım adım Beşiktaş'a...

Kartal yeni golcüsünü Azerbaycan'da buldu! Sambacı golcü adım adım Beşiktaş'a...

Sezon sonunda Aboubakar ile yollarını ayırmaya planlanan Fernando Santos yönetimindeki Beşiktaş, yeni golcüsünü Azebaycan'da buldu.

Tarihinin en başarısız sezonlarından birini yaşayan Beşiktaş, yeni sezonun transfer çalışmalarına başladı. Sezonu Türkiye Kupası şampiyonu olarak tamamlamayı hedefleyen siyah-beyazlı ekip, yeni golcüsünü Azerbaycan'da buldu.

Süper Lig'deki son üç karşılaşmadan yenilgiyle ayrılan Beşiktaş, yeni sezonun transfer çalışmalarına başladı. Sezon sonunda Kamerunlu golcü Vincent Aboubakar ile yollarını ayırmayı hedefleyen Beşiktaş, golcü transferinde gözünü Azerbaycan'a dikti.

Akşam'ın haberine göre; Kartal, UEFA Avrupa Ligi'nde mucizeler yaratan Azeri ekibi Karabağ formasını terleten Brezilyalı golcü futbolcu Olavio Juninho'yu kadrosuna katmak için harekete geçti. Siyah-beyazlı ekipte Samet Aybaba'nın bu transfer için Azerbaycan'a gideceği öne sürüldü.

Azeri ekibinin Juninho için Beşiktaş'tan 8 milyon euro bonservis bedeli talep ettiği öne sürülürken Aybaba'nın bu rakamı daha alt seviyelere çekmeyi planladığı iddia edildi.

Güncel piyasa değeri1 milyon euro olan 27 yaşındaki golcü oyuncu, bu sezon Azeri ekibinin forması altında 43 karşılaşmada görev alırken bu müsabalarda 23 gol 8 asiste imza attı.

Beşiktaş, transfer için Karabağ'ın yıldızı Juninho'ya talip

Kartal'ın Portekizli teknik adamı Jorge Jesus'un da Brezilyalı futbolcunun transferi konusunda siyah-beyazlı yönetime olumlu rapor sunduğu öne sürüldğü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN