Kartal yılın transfer bombasını patlattı! 79 milyon euroluk süper yıldız Beşiktaş'a imza atıyor

Kartal yılın transfer bombasını patlattı! 79 milyon euroluk süper yıldız Beşiktaş'a imza atıyor

Son olarak Joe Worrall transferinde mutlu sona ulaşan Beşiktaş bombayı patlattı. Kartal 79 milyon euroluk süper yıldızın transferinde mutlu sona ulaştı.

Dün akşam evinde ağırladığı Trabzonspor'u 2-0 mağlup ederek kötü gidişata son veren Beşiktaş, transfer çalışmalarında düğmeye bastı. Norveçli savunma oyuncusu Jonas Svensson ve Premier Lig'de kümede kalma savaşı veren Nottingham Forest formasını terleten stoper, Joe Worrall transferlerini tamamlayan Beşiktaş, bu kez de 79 milyon euroluk süper yıldızın transferinde mutlu sona ulaştı.

Son haftalardaki kötü gidişatı Trabzonspor yenilgisiyle sonlandıran Beşiktaş, kış transfer sezonunun bitimine günler kala bombayı patlattı. Taraftarlarını heyecanlandıracak hamleler yapmayı hedefleyen siyah-beyazlı ekip, 79 milyon euroluk süper yıldızın transferi için geri sayıma geçti.

Amir Hadžiahmetović'in yaşadığı sakatlık sonrasında orta sahaya takviye yapma kararı alan Beşiktaş, gözünü İtalya'ya dikti.

Yaz transfer döneminde PSG'den ayrılarak 1 milyon euro kiralama bedeli karşılığında Roma'ya transfer olan Portekizli orta saha oyuncusu Renato Sanches'i kadrosuna katmak için girişimlere başlayan siyah-beyazlı ekip mutlu sona ulaştı.

Fanatik'ten Gökmen Özcan'ın haberine göre; 26 yaşındaki Portekizli orta sahayı kadrosuna katmayı hedefleyen siyah-beyazlı ekip, Fransız devi PSG ile masaya oturdu.

PSG, Renato Sanches'i Beşiktaş'a bedelsiz kiralamaya hazır olduğu öne sürülürken Portekizli oyuncunun yarım dönemlik maaşının 1.6 milyon euro olduğu ileri sürüldü. Son kararın siyah-beyazlı yönetimde olduğu iddia edildi.

Güncel piyasa değeri 10 milyon euro olan 26 yaşındaki orta saha oyuncusu, bu sezon Roma forması altında 9 maçta görev alırken 1 gole imza attı. Yıldız futbolcu için bugüne dek toplamda 79 milyon euro bonservis bedeli ödendi. Fernando Santos'un bu transferde ısrarcı olduğu ileri sürüldü.

Beşiktaş'ta Renato Sanches sesleri! - Orta Çizgi - Beşiktaş Haberleri | Beşiktaş Transfer Haberleri

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN