Kartal yüksek irtifa uçuyor: Savunmaya takviye formülü

Kartal yüksek irtifa uçuyor: Savunmaya takviye formülü

UEFA Konferans Ligi'nde gruplara katılım hakkı elde eden Beşiktaş, transfer çalışmalarına hız verdi. Siyah-beyazlılar, Daniel Amartey ve Arthur Masuaku'dan gelen sakatlık haberlerinin ardından savunmaya bir takviye daha yapmak için arayışlarını sürdürüyor.

Portekiz basınında yer alan haberlere göre; Beşiktaş'ın Benfica'nın stoperi Joao Victor ile ilgilendiği iddia edildi. Haberde Brezilyalı savunmacının Siyah-Beyazlıların teklifini kabul ettiği belirtildi.

bjk1.jpg

Geçtiğimiz sezon kiralık olarak giydiği Nantes formasıyla 16 resmi maça çıkan Joao Victor bu karşılaşmalarda 1 asistlik katkı sağladı. Öte yandan Kartal gündemine yeniden Isak Hien'i aldı Beşiktaş'ın, Isak Hien için Verona'ya 6 milyon euro ve sonraki satıştan yüzde 50 pay teklif ettiği iddia edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN