Kartal'a 179 milyon euroluk dünya yıldızı! Beşiktaş bombayı patlatıyor: 178 gol 267 asist...

Kartal'a 179 milyon euroluk dünya yıldızı! Beşiktaş bombayı patlatıyor: 178 gol 267 asist...

Sezon sonunda yeniden yapılanmaya gitmeye hazırlanan Beşiktaş, transfer operasyonuna başladı. Kartal, 179 milyon euroluk golcüyü kadrosuna katmak için harekete geçti.

Türkiye Kupası finalinde 23 Mayıs'ta Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Trabzonspor ile şampiyonluk mücadelesi verecek olan Beşiktaş, yeni sezonun transfer çalışmalarına başladı. Kartal, 179 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna katmak için harekete geçti.

Sezon boyunca 5 farklı teknik adam ile çalışarak Süper Lig'de tarihinin en başarısız sezonlarından birini yaşayan Beşiktaş, yeni sezonun transfer çalışmalarına başladı. Sezon sonunda yeniden yapılanmaya gitmeyi hedefleyen siyah-beyazlı ekip, transfer operasyonuna başladı.

Fanatik'in haberine göre; Kartal, sezon sonunda Portekiz devi Benfica ile yollarını ayıracak olan Arjantinli süper yıldız Angel Di Maria'ya kancayı taktı.

Yeni sezonda şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen Beşiktaş'ın Arjantinli yıldızı kadrosuna katmak için çalışmalara başladığı öne sürüldü. Tangocu yıldızın ise kararını sezon sonunda vereceğini öne sürüldü. Bu sezon 48 karşılaşmada görev alan Arjantinli yıldız, takımına 17 gol 15 asistlik katkı sundu.

Güncel piyasa değeri 4 milyon euro olan 36 yaşındaki süper yıldız için bugüne dek toplamda 179 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Futbol kariyeri boyunca toplamda 768 karşılaşmada görev alan Arjantinli golcü, bu karşılaşmalarda 179 gol 267 asiste imza attı. Kartal'ın Di Maria transferinde ısrarcı olduğu öne sürüldü.

Ángel Di María - Player profile 23/24 | Transfermarkt

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN