Kartal'da sağlık ekibi alarma geçti: Sakatlanan isimler milli arada dönmek istiyor

Kartal'da sağlık ekibi alarma geçti: Sakatlanan isimler milli arada dönmek istiyor

Beşiktaş, milli ara sonrasında oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarına başlarken sakatlığı bulunan oyuncuların tedavileri büyük önem taşıyor. Siyah-Beyazlı ekipte derbi öncesinde gözler, Mert Günok, Gedson, Salih Uçan ve Amartey’in tedavi süreçlerine çevrildi.

Milli ara sonrasında Galatasaray'a deplasmanda konuk olacak olan Beşiktaş'ta derbi hazırlıkları dün başladı. Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş'in istifası sonrası, yardımcı antrenör Burak Yılmaz takımın başına geçerek Siyah-Beyazlı ekibi, derbiye hazırlamaya başladı.

Beşiktaş’ta yaşanan sakatlık sorunları nedeniyle sistem hazırlıkları aksayan Yılmaz, sağlık ekibi ile sıkı bir iletişime girdi. Beşiktaş'ta Adana Demirspor deplasmanında sol dizinden sakatlanan kaleci Mert Günok'un tedavisine devam ediliyor. Deneyimli file bekçisinin Galatasaray'la oynanacak derbiye yetişeceği öğrenildi.

besiktas2.jpg

Siyah-Beyazlılarda önce omzundan sakatlık yaşayan Gedson Fernandes, sağlığına kavuşması sonrası bu kez Lugano maçı öncesi antrenmanda ayak bileğinden sakatlanmıştı. Omuz sakatlığı yüzünden Kayserispor, Adana Demirspor ve Konyaspor maçlarını kaçıran Portekizli futbolcu, son olarak İstanbulspor karşılaşmasında da takımdaki yerini alamadı. Omzu tamamen iyileşen Gedson'un ayak bileğine yoğun tedavi uygulandığı aktarıldı. Galatasaray derbisinde oynamayı çok isteyen yıldız futbolcunun durumu önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

besiktas1.jpg

Ayrıca İstanbulspor karşılaşmasında sağ arka adalesinden sakatlanan Salih Uçan'ın MR'ı çekilmiş ve adalesinde gerilme ile ödem tespit edilmişti. Tedavisine hemen başlanan başarılı oyuncunun, Galatasaray'la oynanacak önemli karşılaşmanın kadrosuna yetişmesi beklenirken Gana Milli Takımı’ndan sakatlık nedeniyle gönderilen Amartey’in durumunun ise iyi olduğu öğrenildi.

besiktas3.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN