Kartal'da sözleşme pişmanlığı! Sözleşme uzatılmayan yıldız performansıyla göz dolduruyor: Siyah-Beyazlılar pişman olacak

Kartal'da sözleşme pişmanlığı! Sözleşme uzatılmayan yıldız performansıyla göz dolduruyor: Siyah-Beyazlılar pişman olacak

Sezona istediği gibi başlayamayan Beşiktaş'ta geride kalan hafta adeta yıkım gibi geçti. Teknik direktör Şenol Güneş'in istifasının ardından duraklama dönemine giren Siyah-Beyazlılarda bir pişmanlık da yıldız oyuncunun sözleşmesi oldu.

Geride kalan sezonun büyük bir bölümünü teknik direktör Şenol Güneş idaresinde başarılı bir performansla geçiren Beşiktaş'ta bu yıl işler istenildiği gibi gitmedi.

Trendyol Süper Lig ve Konferans Ligi'nde istenen sonuçların gelmemesinin ardından takımdan ayrılan deneyimli teknik direktör Şenol Güneş'in yerine Burak Yılmaz teknik heyetin başında yer alıyor.

burak.jpg

Transfer döneminde yapılan transferleri yetersiz bulan taraftarların eleştiri oklarına hedef olan yönetim de kongre kararı almıştı. Beşiktaş'ta sözleşme yenilenmeyen yıldız oyuncu da performansıyla pişmanlık yaratacak gibi duruyor.

Şenol Güneş ile yolların ayrılmasının ardından ilk resmi maçına yardımcı antrenör Burak Yılmaz yönetiminde çıkan Beşiktaş, karşılaşmadan 2-0 galip ayrılarak milli ara öncesinde rahat bir nefes aldı. Milli araya 16 puanla 4'üncü sırada giren siyah-beyazlı ekipte Salih Uçan, sergilediği performans ile dikkatleri tekrardan üzerine çekti. Henüz Beşiktaş'ın sözleşme yenileme teklifini kabul etmeyen Salih'in sezon sonunda sözleşmesi sona eriyor.

salih1.jpg

Milli oyuncu, bu sezon başından bu yana sergilediği devamlılık ve istikrar ile siyah-beyazlı taraftarlardan olumlu not aldı. Siyah-beyazlı ekibin bu sezon oynadığı 16 resmi maçın 14 tanesinde süre alan Salih, bu karşılaşmalardan 13 tanesine ilk 11'de başladı. Eski teknik direktör Şenol Güneş'in vazgeçilmez isimlerinden birisi olan 29 yaşındaki orta saha, Güneş'in ayrılığının ardından İstanbulspor maçında takımın başında bulunan Burak Yılmaz'ın da güvendiği isimlerden birisi oldu.

salih.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN