Kartal'ın eski yıldızı Trabzonspor'a transfer oluyor! Tarihe geçecek transfer operasyonu: 184 gol 60 asist...

Kartal'ın eski yıldızı Trabzonspor'a transfer oluyor! Tarihe geçecek transfer operasyonu: 184 gol 60 asist...

Sezonu Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu olarak tamamlamayı hedefleyen Trabzonspor, Beşiktaş'ın eski yıldızını kadrosuna katmak için harekete geçti.

Gelecek sezon şampiyonluk yarışında olmayı hedefleyen Trabzonspor, transfer çalışmalarına başladı. Hücum hattını güçlendirmeyi hedefleyen bordo-mavili ekip, ezeli rakibi Beşiktaş'ın eski yıldızını kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.

Yeni sezonda şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen Trabzonspor, gözünü Beşiktaş'ın eski yıldızına dikti. Nijeryalı yıldız Paul Onuachu'yu elinde tutmayı hedefleyen bordo-mavili ekip, bu hedefine ulaşamazsa ezeli rakibi Beşiktaş'ın eski yıldızı için harekete geçecek.

Fotomaç'ın haberine göre; Geçen sezonun ilk yarısında kiralık olarak Beşiktaş formasını terleten Wout Weghorst, Abdullah Avcı'nın gönlündeki isim. Avcı'nın Hollandalı golcünün transferi için ısrarcı olduğu öne sürüldü.

Bu sezon kiralık olarak Hoffenheim formasını terleten Hollandalı golcü, 29 karşılaşmada görev alırken 7 gol 4 asiste imza attı.Weghorst, Trabzonspor maçından 3 puan istiyor - Son Dakika Haberleri

Güncel piyasa değeri 7 milyon euro olan 31 yaşındaki golcü oyuncu için bugüne dek 33 milyon euro bonservis bedeli ödendi. Geçen sezonun ilk yarısında kiralık olarak Beşiktaş formasını terleten yıldız golcü, siyah-beyazlı forma altında görev aldığı 18 karşılaşmada 9 gol 4 asiste imza attı.

Tecrübeli golcü, futbol hayatı boyunca ise 487 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmalarda 184 gol 60 asiste imza attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN