Kartal'ın eski yıldızı Trabzonspor'a transfer oluyor! Trabzonspor'dan Beşiktaş'a transfer çalımı...

Kartal'ın eski yıldızı Trabzonspor'a transfer oluyor! Trabzonspor'dan Beşiktaş'a transfer çalımı...

Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, yeni sezonda şampiyonluk yarışı vermeyi hedefliyor. Fırtına bu hedef doğrultusunda ezeli rakibi Beşiktaş'ın eski yıldızına kancayı taktı.

Bu sezonu Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu olarak tamamlamayı hedefleyen Trabzonspor, yeni sezonun planlamasına şimdiden başladı. Bordo-mavili ekip, sezon sonunun yaklaşmasını fırsat bilerek takviye operasyonuna başladı. Karadeniz ekibi, ezeli rakibi Beşiktaş'ın eski yıldızını kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.

Yeni sezonda şampiyonluğun en iddialı takımlarından biri olmayı hedefleyen Trabzonspor, transfer çalışmalarına başladı. Yeni sezonda hayata geçecek yeni yabancı kuralı nedeniyle kaliteli yabancı oyuncuları kadrosuna katmayı planlayan bordo-mavili ekip, gözünü Beşiktaş'ın eski yıldızına dikti.

Sezon başından bu yana orta saha oyuncularından yeteri kadar katkı alamayan bordo-mavili ekip, sezon sonunda öncelik olarak bu pozisyonu güçlendirme kararı aldı.

Fanatik'in haberine göre; Karadeniz ekibinin tecrübeli patronu Abdullah Avcı, Beşiktaş'ı çalıştırdığı dönemde beraber çalıştığı Mısırlı orta saha oyuncusu Mohamed Elneny'in takıma kazandırılması için yönetime rapor sundu.

Avcı'nın daha önce de takıma kazandırılmasını istediği Mısırlı orta saha oyuncusu için bu kez daha ısrarcı olduğu öğrenildi. Bu sezon Arsenal forması altında yalnızca 6 karşılaşmada görev alan Mısırlı orta saha oyuncusu, sadece 96 dakika sahada kaldı.

Güncel piyasa değeri 4.5 milyon euro olan yıldız orta saha oyuncusunun Arsenal ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek. Mısırlı oyuncunun Türkiye'ye dönmeye sıcak baktığı iddia edildi.

Yıldız futbolcu, 2019-2020 sezonunda kiralık olarak Beşiktaş formasını terletmişti. Siyah-beyazlı forma altında 36 maçta görev alan Elneny bu karşılaşmalarda 1 gol 4 asiste imza atmıştı. Bu transfer için kısa süre içerisinde sıcak gelişmelerin yaşanması bekleniyor.

mohamed-elneny-besiktas-1591705256-41020.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN