Kartal'ın yeni hocası belli oldu! Beşiktaş'ın yeni patronu herkesi şaşırttı...

Kartal'ın yeni hocası belli oldu! Beşiktaş'ın yeni patronu herkesi şaşırttı...

Bu sezon 5 farklı teknik adam ile çalışan Beşiktaş, yeni hocasını belirlemek için çalışmalarını hızlandırdı. Kartal'ın yeni patronu büyük oranda belli oldu.

Yarın akşam evinde Hatayspor'u konuk edecek Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Fernando Santos ile yaşanan ayrılık sonrasında teknik adam arayışlarına başlayan siyah-beyazlı ekibin yeni patronu büyük oranda belli oldu.

Bu sezon Süper Lig'de tarihinin en başarısız sezonlarından birini yaşayarak 5 farklı teknik adam ile çalışan Beşiktaş, yeni teknik adamını belirlemek için çalışmalarını hızlandırdı. Gelecek sezon şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen siyah-beyazlı ekibin yeni hocası netlik kazandı.

Fanatik'ten Orhan Yıldırım'ın haberine göre; Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'ın ardından siyah-beyazlı ekibin futbol şube sorumlusu Feyyaz Uçar da Sergen Yalçın ile bir araya geldi. Tecrübeli teknik adamın Feyyaz Uçar ile yaptığı görüşmede siyah-beyazlı ekibin başına geçmeye sıcak baktığı öne sürüldü.

Sezon sonunda Antalyaspor'dan ayrılmaya hazırlanan Sergen Yalçın'ın siyah-beyazlı ekipten bir yıllık sözleşme talep ettiği iddia edildi. Tecrübeli teknik adamın ekibi de kendisi kurmak istediği ve göreve gelmesi durumunda en az 6 takviye istediği öne sürüldü.

Tarafların el sıkışması halinde Sergen Yalçın'ın bir yıllık sözleşmeye imza atmaya sıcak baktığı iddia edildi. Görüşmenin ayrıntıları hakkında Feyyaz Uçar ve başkan Arat, bir toplantı yapacak. Konuyla ilgili olarak son söz Hasan Arat’ta olacak.

Tecrübeli teknik adamın yeni sezonda Beşiktaş'ın başında olması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN