Kartal'ın yeni hocası belli oldu: Fenerbahçe'nin efsane ismi Beşiktaş'ın başına geçiyor! Yer yerinden oynayacak...

Kartal'ın yeni hocası belli oldu: Fenerbahçe'nin efsane ismi Beşiktaş'ın başına geçiyor! Yer yerinden oynayacak...

Teknik adam arayışlarını hızlandıran Beşiktaş, ezeli rakibi Fenerbahçe'nin efsane ismini gündemine aldı. Kartal'ın, Fenerbahçe'nin unutulmaz ismiyle kısa süre içerisinde masaya oturması bekleniyor.

Tarihinin en başarısız sezonlarından birini yaşayan Beşiktaş'ta sıcak gelişmeler yaşanıyor. Teknik adam arayışlarını hızlandıran siyah-beyazlı ekibin, ezeli rakibi Fenerbahçe'nin efsane ismiyle masaya oturacağı öne sürüldü.

Şenol Güneş, Burak Yılmaz ve son olarak Rıza Çalımbay ile yollarını ayıran Beşiktaş, teknik adam arayışlarını hızlandırdı. Fransız teknik adam Bruno Génésio ile masaya oturan siyah-beyazlı ekip, tecrübeli çalıştırıcıdan gelebilecek olumsuz haber ihtimaline karşı diğer isimlere yöneldi. Bu doğrultuda Beşiktaş'ın, Fenerbahçe'nin efsane ismini gündemine aldığı ileri sürüldü.

Fotospor'un haberine göre; Teknik adam arayışlarını hızlandıran Beşiktaş'ta Genel Koordinatör Samet Aybaba'ya Fenerbahçe'nin efsane ismi Aykut Kocaman önerildi.

Aybaba'nın ilk etapta Aykut Kocaman'a soğuk baktığı iddia edilirken sonraki süreçte bu düşüncesinden vazgeçtiği ve Kocaman ile masaya masaya oturabileceği öne sürüldü.

Çocukluk yıllarında Beşiktaş taraftarı olduğunu açıklayan Aykut Kocaman'ın ise siyah-beyazlı ekibin başına geçmeye sıcak baktığı ileri sürüldü. Tarafların kısa süre içerisinde bir araya gelerek masaya oturması bekleniyor.Fenerbahçe'den Aykut Kocaman açıklaması | Goal.com Türkçe

58 yaşındaki tecrübeli teknik adam son olarak Başakşehir'i çalıştırmış ve 2022 yılının Ekim ayında İstanbul ekibinden ayrılmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (16)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
16 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN