Kasımpaşa maçına dakikalar kala! Şampiyonluk yolunda Fenerbahçe'ye ağır darbe! Kanarya'nın yıldız isminden kahreden haber...

Kasımpaşa maçına dakikalar kala! Şampiyonluk yolunda Fenerbahçe'ye ağır darbe! Kanarya'nın yıldız isminden kahreden haber...

Bu sezon tüm kulvarlarda şampiyonluk yaşamayı hedefleyen Fenerbahçe, bu akşam evinde Kasımpaşa'yı konuk edecek. Zorlu karşılaşmaya dakikalar kala sarı-lacivertli ekibin yıldız isminden kahreden haber geldi.

Trendyol Süper Lig'in 27. hafta karşılaşmasında bu akşam evinde Kasımpaşa'yı konuk edecek Fenerbahçe'de yıldız futbolcudan gelen kötü haber sarı-lacivertli taraftarları üzüntü içerisinde bıraktı. Kanarya'da sakatlık şoku yaşanıyor.

Bu sezon İsmail Kartal yönetiminde 2013-2014 sezonundan bu yana devam eden şampiyonluk özlemini dindirmeyi hedefleyen Fenerbahçe'nin yıldız isminden kahreden haber geldi. Kasımpaşa karşılaşmasına az bir süre kala gelen kötü haber taraftarları üzüntü içerisinde bıraktı.

Bu akşam evinde Kasımpaşa'yı ağırlayacak Fenerbahçe'de Osayi-Samuel ve İrfan Can Kahveci sakatlandı. İki oyuncunun zorlu karşılaşmanın kadrosundan çıkarıldığı öğrenilirken İrfan Can'ın adalesinde yırtık oluştuğu öğrenildi.

29 yaşındaki yıldız orta saha oyuncusunun 4 hafta sahalardan uzak kalması bekleniyor. Bu sezon Fenerbahçe forması altında 36 karşılaşmada görev alan yıldız orta saha oyuncusu, bu karşılaşmalarda 13 gol 10 asiste imza atarak sarı-lacivertli taraftarların sevgilisi haline geldi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN