Katar Ekvador 2022 Dünya Kupası açılış maçı kimler arasında olacak, ne zaman?

Katar Ekvador 2022 Dünya Kupası açılış maçı kimler arasında olacak, ne zaman?

Katar 2022 Dünya Kupası karşılaşmaları start alıyor. A grubu açılış maçı için Katar ile Ekvador sahada kozlarını paylaşacak. Futbol tutkunları katar-Ekvador maçı hakkında araştırmalarını hızlandırdı. Karşılaşmanın saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacağı soruları akıllarda yer ediniyor. İşte Katar-Ekvador karşılaşması hakkında merak edilen tüm detaylar..

2022 Katar Dünya Kupası karşılaşmaları futbol severlerin dikkatinde yer alıyor. A grubu açılış maçı için Katar ile Ekvador milli takımları karşı karşıya geliyor. Futbolseverler heyecanla karşılaşma hakkındaki detayları araştırmaya başladı. Katar-Ekvator maçının saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak soruları hakkında araştırmalar yapılıyor. İşte Katar-Ekvador karşılaşması hakkında merak edilen tüm detaylar..

KATAR EKVADOR MAÇI NE ZAMAN?

Katar 2022 Dünya Kupası A grubu maça için tarih belirlendi. İlk karşılaşma Katar ile Ekvador milli takımları arasında yapılacak. 20 Kasım 2022 Pazar akşamı saat 19.00’da Katar Ekvador ile sahada kozlarını paylaşacak. Zorlu mücadele TRT 1 ve TRT Spor ekranlarında şifresiz olarak yayınlanacak.

Katar Ekvador maçı ne zaman

Katar ile Ekvator takımları tarihte sadece bir kez karşı karşıya geldiler. 2018 yılı 12 ekim tarihinde gerçekleştirilen hazırlık maçında Katar Ekvador’u 4-3 yendi.

Asya Elemeleri 2.Tur Grup E Grubu’nda yer alan KAtar oynadığı 8 maçta toplam 22 puan elde etti. Grubu ilk sırada tamamlayan Katar, listenin başında yer alıyor. Güney Amerika Elemeleri’nde oynadığı 18 maçta 26 puan alan Ekvador, grubu 4. sırada tamamlayarak Dünya Kupası’na adını yazdıran takımlar arasında yer aldı.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN