Kayserispor'dan müthiş zafer

Kayserispor'dan müthiş zafer

Trendyol Süper Lig'de 28. hafta heyecanı devam ediyor. Haftanın merakla beklenen maçında Burak Yılmaz'ın çalıştırdığı Kayserispor, Emre Belözoğlu'nun Ankaragücü'nü 2-0 yenik duruma düşmesine rağmen 3-2 mağlup etti.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

Trendyol Süper Lig'de 28. hafta heyecanı devam ediyor. Haftanın merakla beklenen maçında Kayserispor ile Ankaragücü karşı karşıya geldi.

Kayserispor'un ev sahipliğinde oynanan maçın ilk yarısında konuk ekibin üstünlüğü vardı. Ankaragücü, 45. dakikada Christian Bassogog ve Efkan Bekiroğlu'nun attığı gollerle 2-0 öne geçti.

Soyunma odasına 2-0 yenik durumda giden Kayserispor, ikinci yarıda tarihi bir geri dönüşe imza attı. Duckens Nazon ile 53. dakikada farkı bire indiren ev sahibi, 62. dakikada Julian Jeanvier ile skorda dengeyi sağladı. Maçın skorunu ise Carlos Mane belirledi. Mane, 90+3. dakikada sahne alarak takımına galibiyeti getirdi.

Ankaragücü'nü 3-2 mağlup eden Kayserispor, puanını 35'e çıkardı ve 8. sıraya yükseldi. Konuk ekip ise 13. sıraya geriledi.

gguo41jwaaaexa2.jpg

Burak Yılmaz döneminde Kayserispor:

1-1 Antalyaspor

1-1 Gaziantep FK

0-0 Beşiktaş

2-3 Başakşehir

3-2 Ankaragücü

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN