Kerem Aktürkoğlu Galatasaray'a veda ediyor! Yeni takımı şimdiden belli oldu: İmzalar atılıyor! 12 milyon euro...

Kerem Aktürkoğlu Galatasaray'a veda ediyor! Yeni takımı şimdiden belli oldu: İmzalar atılıyor! 12 milyon euro...

Galatasaray, şampiyonluğun mimarlarından biri olan milli golcü Kerem Aktürkoğlu ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Milli golcünün yeni takımı şimdiden belli oldu.

Süper Lig'de üst üste ikinci kez şampiyonluğa ulaşan Galatasaray, milli golcüsü Kerem Aktürkoğlu'na veda ediyor. Sarı-kırmızılı ekibin yıldız isminin yeni takımı şimdiden belli oldu.

Okan Buruk yönetiminde ikinci, toplamda ise 24. şampiyonluğuna ulaşan Galatasaray'da sıcak saatler yaşanıyor. Sarı-kırmızılı ekip, üst üste kazanılan iki şampiyonluğa büyük katkı sunan Kerem Aktürkoğlu ile yollarını ayırıyor.

343 Digital'de yer alan habere göre; Aslan'ın milli yıldızı Kerem Aktürkoğlu, İspanyol ekibi Real Sociedad ile anlaşmaya vardı. Milli yıldızın İspanyol ekibine 12 milyon euro + bonuslar karşılığında transfer olmak üzere olduğu öne sürüldü. Transferin, sarı-kırmızılı yöneticilerin onayına kaldığı iddia edildi.

Bu sezon Galatasaray forması altında 54 karşılaşmada görev alan 25 yaşındaki golcü futbolcu, bu karşılaşmalarda takımına 15 gol 9 asistlik katkı sundu. Güncel piyasa değeri 17 milyon euro olan milli golcünün kısa süre içerisinde resmi olarak İspanyol ekibine imza atması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN