Köhn'ün gerçek maliyet ortaya çıktı: Ağlaya ağlaya zorla getirdim Galatasaray'a

Köhn'ün gerçek maliyet ortaya çıktı: Ağlaya ağlaya zorla getirdim Galatasaray'a

Süper Lig'in 30. haftasını ve Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası çıkan olayları değerlendiren Batuhan Karadeniz'in Galatasaray'ın yeni transferi Köhn hakkında yaptığı açıklamalar oldukça dikkat çekti. İşte Karadeniz'in gündeme damga vuran o sözleri...

Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası çıkan olaylar, Fernando Santos ve Galatasaray'ın yeni transferi Derick Köhn hakkında yaptığı açıklamalarda olay yaratan Batuhan Karadeniz, Sarı Lacivertli kulübün 'kümeye düşme' hamlesiyle ilgili 'TFF 1.Lig'e düşseniz ertesi sezon Süper Lig'e çıkmayacak mısınız?' yorumunda bulundu. İşte Karadeniz'in 30. hafta değerlendirmeleri...

KÜMEYE DÜŞME TAVRI YANLIŞ

Genel Kurul'dan önce Fenerbahçe'de en önemli karar mercii taraftardır. Farz edelim ki Fenerbahçe düştü, şampiyon olup yeniden çıkmayacak mı? Bu olaylar kümeye düşmek için bahane olamaz, ben gidiyorum ben oynamıyorum tavrı bana göre yanlış. Ali Koç başkan olduğum 6 yılda bir şampiyonluk görmeden gitmeyeyim diye TFF 1.Lig'i istiyor galiba.

DURSUN BAŞKAN BİR DURUŞUN OLSUN

Bütün kulüpler imza toplasın TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin görevine son verilsin deniyor ama Dursun Özbek 'Kulüpler Birliği toplansın da ona göre bir karar çıksın da' Başkanım rüzgar nereden eserse ona göre davranmayın, bir duruşunuz bir ağırlığınız tavrınız olsun.

FERNANDO SANTOS'U BENFİCA PORTO NEDEN ALMADI?

Fernando Santos Portekiz Milli Takımı şampiyon yaptı Benfica, Porto, S.Lizbon salak o zaman Santos'la anlaşmamış, biz akıllıyız öyle mi? Al Musrati ile Muci'nin maliyeti 27 milyon euro. Galatasaray Köhn'ü getirdi 500 bin euro. Köhn'ün menajeriyle konuştum 'oyuncuyu zorla, ağlaya ağlaya getirdim' dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (11)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
11 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN