Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin UEFA'daki rakipleri

Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin UEFA'daki rakipleri

UEFA Konferans Ligi gruplarına kalmaya hak kazanan Türk temsilcileri Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın turnuvadaki rakipleri belli oldu. Adana Demirspor ise dün akşam rövanşını 1-0 kazandığı maçta penaltı atışları sonucu Belçika'nın Genk takımına elenmişti.

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde 2023-2024 sezonu grup etabının kura çekimi gerçekleşti. Türkiye'yi temsil eden Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın turnuvadaki rakipleri kura çekimi sonucunda belli oldu.

BEŞİKTAŞ D GRUBUNDA

Ligin D grubunda yer alan Türk temsilcisi Beşiktaş, Club Brugge, Bodo/Glimt ve Lugano ile eşleşti.

FENERBAHÇE H GRUBUNDA

UEFA Konferans Ligi'nde yarışacak bir diğer Türk temsilci Fenerbahçe ise H grubunda yer aldı. Sarı-lacivertlilerin rakipleri Ludogorets, Spartak Trnava ve Nordsjaelland oldu.

DİĞER GRUPLARDAKİ EŞLEŞMELER

f48ugfdwmaqrbd7.jpg

FİNAL ATİNA'DA

Turnuvada da grup maçları, 21 Eylül'de başlayıp 14 Aralık'ta sona erecek. Final maçı ise 29 Mayıs 2024'te Yunanistan'ın başkenti Atina'da oynanacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN