Konferans Ligi'nde çeyrek finale ulaşan Fenerbahçe Türk futbol tarihine geçti!

Konferans Ligi'nde çeyrek finale ulaşan Fenerbahçe Türk futbol tarihine geçti!

İsmail Kartal yönetiminde UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde çeyrek finale ulaşan Fenerbahçe, Türk futbol tarihine geçen bir başarıya imza attı.

Dün akşam UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu karşılaşmasında evinde Belçika ekibi US Gilloise'yi evinde ağırlayan İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe, rakibine 1-0 mağlup olmasına rağmen toplamda 1-3'lük skorla tur atlayan taraf oldu. Kanarya bu skorla Türk futbol tarihinde bir ilke imza attı.

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde çeyrek finale ulaşan Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nde çeyrek finali görerek son 8 takım arasına kalan tek Türk takımı oldu.

İsmail Kartal yönetimindeki sarı-lacivertli ekip, Olympique Marsilya, Roma ve PSV Eindhoven'ın ardından bu başarıyı yakalayan dördüncü takım oldu.

Kanarya, Konferans Ligi'nde çeyrek final aşamasında Yunanistan temsilcisi Olympiakos ile eşleşti.Fenerbahçe, çeyrek finaldeki ilk maçı 11 Nisan'da deplasmanda; rövanş maçını ise 18 Nisan'da sahasında oynayacak.

Kanarya, Yunan devini elemesi halinde Konferans Ligi'nde yarı finale ulaşacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN