Leo Dubois'dan gündem yaratacak açıklamalar

Leo Dubois'dan gündem yaratacak açıklamalar

Galatasaray'ın Fransız futbolcusu Leo Dubois, sarı-kırmızılı kulüpten ayrılış sürecinde yaşadıklarını anlattı. Dubois, Erden Timur'a göndermede bulunan açıklamalara imza attı.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

Trendyol Süper Lig'de üst üste iki şampiyonluk kazanan Galatasaray'da gelecek sezonun kadro yapılanmasına devam ediliyor. Teknik direktör Okan Buruk tarafından kadroda düşünülen isimlerden olan Leo Dubois, sarı-kırmızılı kulüpten Başakşehir'e transfer olduğu süreci anlattı. Fransız sağ bek, Galatasaray'da o dönem transfer işlerini yürüten Erden Timur'a göndermelerde bulundu.

Erden Timur'dan Galatasaray'a açık kapı!

Fransız basınına konuşan Leo Dubois'nın açıklamalarını Nafi Alpay çevirdi. Ses getirecek açıklamalara imza atan Dubois, ''İlk sezonumun ardından artık kulüpte olmayan birinin (Erden Timur) adaletsiz bir kararına kurban gittim. Avrupa transfer dönemi bitmişti ve beni Şampiyonlar Ligi listesinden çıkarıp yerime Tottenham'dan iki oyuncuyu (Davinson Sanchez ve Tanguy Ndombele) aldı. Bunu kabullenmek çok zor oldu. Oynayamama riskiyle neredeyse başka şansım kalmamıştı'' ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN