Livakovic 'ben geri dönmüyorum' dedi Oosterwolde'nin futbol hayatı bitme noktasına geldi! Ali Koç şaşırdı kaldı

Livakovic 'ben geri dönmüyorum' dedi Oosterwolde'nin futbol hayatı bitme noktasına geldi! Ali Koç şaşırdı kaldı

Fenerbahçe'nin 3-2'lik üstünlüğüyle sona eren Trabzonspor maçından sonra Livakovic'in Türkiye'ye dönmek istememesinin üzerine Oosterwolde'de yaşanan kriz başta Ali Koç olmak üzere Sarı Lacivertli yönetimi harekete geçirdi.

Olaylı biten Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra sahaya inen taraftarın kafasına tekme atan ve yaptığı hareketlerle bir anda gündeme oturan Oosterwolde için Yunanistan basınından ilginç bir iddia geldi. İşte detaylar...

OOSTERWOLDE TÜRKİYE'YE DÖNMEYECEKTİ

Akşam'da yer alan habere göre; Filathlos adlı spor haberleri sitesi, olayla ilgili şu bilgileri aktardı: "Oosterwolde, Türkiye'ye dönmekten korktu. 22 yaşındaki başarılı sağ bek, Trabzonspor maçının bitiminden sonra sahayı işgal eden taraftarın kafasına tekme atmış, ardından hakkında soruşturma açılacağı haberini duyunca paniğe kapılmıştı.

18264429.jpg

OOSTERWOLDE PANİĞE KAPILDI FENERBAHÇE YÖNETİCİLERİYLE TEMASA GEÇTİ

Bu nedenle Oosterwolde kendi ülkesine giderek FIFPro ofislerini ziyaret etti ve Trabzon maçında yaşananlarla ilgili hukuki sorunlarla karşılaşması durumunda destek istedi. FIFPro, davayı araştırması için hukuk departmanından bir kişiyi İstanbul'a gönderdi. Futbolcuya durumun ciddiyeti hakkında bilgi verildi ve kendisine karşı cezai suçlamaların getirilmesinin mümkün olduğu iletildi. 'Aslında iyi bir avukat bulmalısın' tavsiyesi de verildi. Paniğe kapılan Oosterwolde, Fenerbahçe yönetimiyle temasa geçti ve Hollandalı avukatın anlattıklarını kendisine aktararak destek istedi.

BURADA OLSA OOSTERWOLDE'NİN FUTBOL HAYATI BİTERDİ

Ancak Türk ekibinin avukatları, korkacak hiçbir şeyin olmadığı ve hakkında dava açılma ihtimalinin bulunmadığı konusunda kendisine güvence verdi. Bunun üzerine Hollandalı stoper İstanbul'a dönmeye ikna oldu. Twentefans.nl adlı sitede ise Hollandalı gazeteci Tijmen van Wissing'in şu sözlerine yer verildi: "Türkiye'de bu işler nasıl yürüyor bilmiyorum ama Hollanda'da bir ceza mahkemesi kurulurdu. Batı Avrupa'da bu hareketiyle kariyerini sonlandırabilirdi."

18264276.jpg

LİVAKOVİC DE KRİZ ÇIKARMIŞTI

Trabzonspor-Fenerbahçe derbisinde atılan yabancı cisimlerle yaralanan, maçtan sonra yumruk darbeleriyle sarsılan Livakovic'in milli maçlardan sonra Türkiye'den gelmek istemediği, Sarı Lacivertli yönetimin Livakovic'e güvence vermesiyle krizin şimdilik sona erdiği belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (84)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
84 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN